(Poistunut julkaisusta)

KEHITYSINSINÖÖRI
Naantalin Satama Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Naantalin Satama Oy etsii nyt

 

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

 

Vastaat Naantalin sataman kehityshankkeiden toteutusten koordinoinnista ja valvonnasta, viranomaisvelvoitteiden ja sääntelyn tarkkailusta ja raportoinnista sekä ympäristö- ja lupa-asioiden koordinoinnista. Osallistut satamatoimintaan liittyviin selvitystöihin ja alueellisiin ympäristö- ja liikennehankeselvityksiin. Ylläpidät ja kehität laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmiä sekä koordinoit näiden auditointiprosesseja. Esimiehenäsi toimii satamajohtaja ja osallistut kutsuttaessa myös johtoryhmän työskentelyyn.

Olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen, nautit mahdollisuudesta tehdä tiivistä ja laajaa yhteistyötä sekä talon sisällä että suhteessa lukuisiin ulkoisiin rajapintoihin ja sidosryhmiin. Roolisi vuoksi olet joko vetovastuussa tai aktiivisena jäsenenä erilaisissa kehitysryhmissä. Raportointivastuusta johtuen koet kirjallisen ilmaisutaidon yhdeksi vahvuuksistasi ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Koulutustaustaltasi olet todennäköisimmin insinööri ja olet hankkinut jo joitain vuosia kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esim. satama-, teollisuus-, kunnossapito- tai prosessiteollisuuden ympäristöistä.

Tarjoamme roolia logistiikan näköalapaikalla uudistumis- ja kehityshakuisessa yrityksessä, jossa töitä tehdään rennossa ilmapiirissä. Ansaittuasi kannuksesi ja annettuasi näyttöjä kyvyistäsi, tarjoaa Naantalin Satama Oy sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä myös laajempiin ja vaativampiin tehtäviin.

 

Tiedusteluihin vastaavat valinnassa avustavan Romana Management Oy:n konsultti Satu Väistö, puh. 050 525 9597 (tavoitettavissa parhaiten ma 6.8. klo 9-11 ja ma 13.8. klo 9-11) sekä satamajohtaja Yrjö Vainiala, puh. 050 464 9915 (tavoitettavissa parhaiten ti 31.7. alkaen tiistaisin aamu- tai iltapäivällä).

Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen ke 15.8.2018 mennessä osoitteeseen www.romana.fi, ”hae ilmoitettua tehtävää”/Kehitysinsinööri.