(Poistunut julkaisusta)

KEHITYSINSINÖÖRI
ANDRITZ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

ANDRITZ Oy hakee yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista ammattilaista soodakattiloiden kehitystehtäviin. Päätehtäväsi on soodakattilan ja siihen liittyvien prosessilaitteiden mitoituksen kehittäminen. Mitoitussääntöjen uudistamisen yhteydessä tehtäviäsi ovat mitoitusmanuaalien, mitoitusohjelmien, myyntidokumentaation, ostodokumenttien, virtauskaavioiden, prosessikuvausten ja käyttöohjeiden tuottaminen ja päivittäminen. Lisäksi opastat myyntiä ja operatiivista projektisuunnittelua mitoitus- ja prosessisuunnitteluohjeiden soveltamisessa.  

Odotamme sinulta kokemusta prosessilaitteiden käytännön mitoittamisesta sekä kykyä ja halua perehtyä soodakattilan mitoituksen ja prosessien ongelmakohtiin ja haasteisiin.  

Lisäksi edellytämme sinulta:  

  • Diplomi-insinöörin tai insinöörin (AMK) tutkintoa mielellään energia-, prosessi- tai kemiantekniikasta.
  • Kokemusta sellutehtaan prosesseista tai operoinnista.
  • Englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista. 

Tarjoamme sinulle: 

Tarjoamme haasteellisen työn vakaassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Pääset näköalapaikalle soodakattiloiden kehityksen eturintamaan osaavien asiantuntijoiden avustuksella. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä soodakattilan huippuasiantuntijaksi ja kasvaa organisaatiossa tulevaisuuden haasteita varten.  

Tehtävän toimipaikka voi olla Varkaus, Kotka tai Helsinki.  

Lisätietoja tehtävästä antaa prosessikehitysryhmän vetäjä Lauri Pakarinen, puh. 040 860 5064.

Hakemukset 23.3.2018 mennessä.