(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Rengaslinja Oy on DB Schenker -konserniin kuuluva yhtiö, joka tuottaa Nokian Renkaat Oyj:lle renkaiden logistiikkapalveluja Nokialla. Suomessa DB Schenkeriin kuuluu myös Schenker Oy, joka tarjoaa kansainvälisiä meri- ja lentokuljetuksia, Euroopan maakuljetuksia sekä kotimaan varastointi- ja logistiikkapalveluita.

Haemme kehitysinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan toiminnan kehittämisestä. Vastuullasi ovat toimintojen jatkuva parantaminen sekä kehityshankkeiden suunnittelu ja toteutus yhteistyössä muun organisaation kanssa.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta teollisuuden tai logistiikka-alan työtehtävistä sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Tunnet jo entuudestaan jatkuvan kehittämisen mallit, niiden keskeiset työkalut sekä sinulla on näyttöjä onnistuneiden kehitysprojektien läpiviennistä. Pystyt työskentelemään englannin kielellä ja osaat käyttää Microsoft Office-ohjelmia sujuvasti.

Hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen ja tarttuva työote sekä esiintymistaito ovat tehtävässä menestyvän henkilön ominaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, kilpailukykyiset työsuhteen edut sekä mahdollisuuden kehittyä vakavaraisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Matti Huhtala puh. 040 5834 625, ti 13.2 klo 9-12 ja to 15.2 klo 9-12. Hae tehtävään 22.2.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella.