(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

KEHITYSINSINÖÖRI

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Fibren Lappeenrannan sahalle tuotannon kehitysinsinööriä vastaamaan sahan toiminnan kehittämisestä yhdessä muun tuotanto-organisaation ja sahan tehdaspäällikön kanssa.

Vastuullasi ovat toimintojen jatkuva parantaminen, tuotantoprosessin kehittäminen sekä hankkeiden suunnittelu ja toteutus yhdessä henkilöstön kanssa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi tuotannon esimiesten sijaisuudet ja kunnossapidon kehittäminen yhdessä kumppanin kanssa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen kehitystehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää niin tuotantoprosessia ja -menetelmiä kuin omaa ammatillista osaamistakin.

Edellytykset

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, kokemusta tuotannosta ja tuotannon kehittämistehtävistä sekä hyviä johtamis- ja esimiestaitoja. Aikaisempi kokemus sahateollisuudesta katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä ottaa itsenäisesti vastuuta sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Sinulla on halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Riku Iisakkala, p. 050 387 3820, riku.iisakkala@metsagroup.com.

Hakeminen

Lähetä työhakemuksesi 18.2.2018 mennessä.