(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
Saimaan ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on palava halu olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa laboratoriossa tapahtuvaa opetusta ja tutkimusta. Tarjolla on työympäristö, jossa pääset päivittäin tekemisiin opiskelijoiden, opettajien ja yrityselämän kanssa. Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta geotekniikan pohjatutkimuksista, betonitekniikasta tai rakennusfysikaalisista mittauksista sekä tiimityöskentelytaitoja. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari.

Kokemus testaus- ja mittaustoiminnasta sekä sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme parhaan näköalan rakennusalan osaamisen kehittämiseen erilaisissa työtehtävissä. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja voit työskennellä vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Työskentely-ympäristömme on monipuolinen ja innovatiivinen. Saimaan ammattikorkeakoulu on noin 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän osakeyhtiömuotoinen ammattikorkeakoulu, jonka vuosittainen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Toimimme Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella, joka on yhteinen Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Skinnarilan kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää.

Työsuhteen ehdot noudattavat Sivistan työehtosopimusta.

 

Työsuhde alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Saimaan ammattikorkeakoulu oy, Kirjaamo, Skinnarilankatu 36, 53580 Lappeenranta tai sähköisesti kirjaamo@saimia.fi. Kuoreen tai viestin otsikkokenttään on merkittävä ”kehitysinsinööri”. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 15.2.2018 klo 16.00.

Lisätietoja: laboratorioiden esimies Mikko Ruotsalainen, mikko.ruotsalainen@saimia.fi, 040 767 2566