(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri varustelutuotantoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

KEHITYSINSINÖÖRIÄ VARUSTELUTUOTANTOON


Tehtäviisi kuuluu

Vahvistamme varustelun organisaatiotamme ja haemme nyt Meyer Turun varustelutuotantoon kehitysinsinööriä.

Varustelun kehitysinsinöörinä pääset aitiopaikalle kehittämään ja vahvistamaan varustelun laivanrakennusprosessia. Kehitysinsinöörinä tarjoat laivanrakentajille vahvan tuen kehitystoimintaan ja olet avainasemassa muutosten jalkauttamisessa organisaatioon.

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti kehitysprojektien järjestelmällinen suunnittelu ja niiden tehokas implementointi. Vastaat prosessipoikkeamien systemaattisesta hallinnasta omalla vastuualueellasi ja hoidat tarvittavien prosessimuutosten implementoinnin käytäntöön. Työskentelet läheisessä yhteistyössä kaikkien telakan kehityshenkilöiden kanssa. Yhdessä käytännönläheisen kehitystiiminne kanssa käännätte varustelutuotannon haasteet liiketoiminnan hyödyiksi. Lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä varustelun prosessinomistajien kanssa toimien heidän tukenaan prosessimaisen toimintatavan kehittämisessä. 


Toivomme hakijalta

Työssä menestyäksesi tarvitset positiivista kehityshenkistä energiaa, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa syy-seuraussuhteita kompleksisessa tuotantoympäristössä. Tunnet leanin ja jatkuvan parantamisen periaatteet ja sinulla on selkeitä visioita prosessien edelleen kehittämiseen. 

Odotamme hakijalta hyvää projektinhallintataitoa sekä ymmärrystä prosessimaisesta toimintatavasta ja sen kehittämisestä. Arvostamme määrätietoista, suunnitelmallista ja proaktiivista työskentelytapaa. Olet innovatiivinen ja suorituskykyinen tiimihenkilö, mutta pystyt työskentelemään myös yksin. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja kyky kommunikoida sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielillä.

Hakijalta odotamme ennen kaikkea vahvaa intohimoa ja sitoutumista nostaa telakan suorituskykyä seuraavalle tasolle. Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Oskari Miettinen
Head of Group, Outfitting Business Development
050 404 7234 (soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 15-16)
oskari.miettinen@meyerturku.fi