Kehitysinsinööri Valmetille Jyväskylään
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Haemme asiakasyrityksellemme Valmetille Jyväskylään

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

konekunnossapidon kehitystehtäviin 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä pääset tekemään erilaisia konepajan kunnossapidon kehitystehtäviä. Esimerkkeinä käyttäjäkunnossapidon (ODR) tehostaminen eli siihen liittyvät ohjeistukset, materiaalit ja rutiinit. Toisaalta kunnossapidon varastointiprosessin tehostamisessa löytyy kehitettävää. Kunnossapitotöiden lisäksi osallistut sopiviin tuotannonkehitysprojekteihin.

Toivomme sinulta insinöörin koulutusta ja aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä, lisäksi joustava ja toimelias asenne ja aito into työhön ovat arvostettuja ominaisuuksia tässä työssä. Aiempi kokemus konepajan työtehtävistä ja työstökoneista katsotaan eduksi.

Miksi Valmetille?
Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetissa olemme huomanneet, että yhdessä tekeminen ja toisiamme kunnioittava työskentelytapa on paras resepti menestykseen. Tarjoamme sinulle modernit ja toimivat työtilat, arvostavan ja mukavan työyhteisön, sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja urapolun talon sisällä.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 18.4.2021 http://go-on.likeit.fi/apply/27238990 kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Annamme mielellämme lisätietoja: Rekrytointia hoitavan Go On Jyväskylän HR-päällikkö Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440458
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä