(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri, tuotekonfiguraatiot
Metso Minerals Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme asiakkaallemme Metso Mineralsille kehitysinsinööriä tuotekonfigurointeihin liittyvään tehtävään. Tehtävä sijaitsee Tampereella ja työsuhde solmitaan aluksi noin vuodeksi. Tehtävän jatkuminen arvioidaan myöhemmin.

Kehitysinsinöörin tehtävä painottuu tuotekonfiguraatioihin liittyvän datan hallintaan sekä niihin liittyvien prosessien luomiseen ja kehittämiseen ja se sijaitsee Metso Mineralsin organisaatioiden välissä ns. ”solmukohdassa”. Osallistut uustuote- ja tuotemuutosprosessien lisäksi myös järjestelmäkehitykseen. Globaalissa toimintakentässä teet tiivistä yhteistyötä tuotehallinnan, tuotesuunnittelun ja IT:n kanssa. Näiden lisäksi tuet myös myynnintukea sekä eri valmistusyksiköiden toimintoja kuten tilauskonttorit, hankinta sekä saatavuuden- ja tuotannonsuunnittelut.

Metso Mineralsilla etsitään lisäksi jatkuvasti uusia tapoja tehdä asioita ja mietitään, miten vanhaa voidaan kehittää. Kehitysinsinöörin tehtävä tarjoaakin sinulle mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa koko organisaation toimintaan tuotekonfiguraatioiden näkökulmasta.

Päätyökaluina ovat SAP Variant Configurator, SAP Hybris sekä Teamcenter, mutta tehtävään riittää jokin aiempi PDM/ERP-kosketuspinta työelämästä tai koulusta. Odotamme sinulta lisäksi tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikka, tuotantotekniikka/-talous, IT). Aiemmasta työkokemuksesta teollisuudesta, esimerkiksi tuote- tai tuotannonsuunnittelun, prosessiteknologian, IT:n tai tuotantotalouden parista on myöskin hyötyä.

Haethan tehtävää viimeistään 30.10. Voit halutessasi tiedustella tehtävästä lisää Barona Engineeringiltä Lassi Jyrinsalolta (puh. 040 7628992), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin kello 14-15.