(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri tuotekehitystehtäviin Kankaanpäähän
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018Työn kuvaus:
  Kingspan Insulation on maailman johtava fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevyeristeiden valmistaja. Yritys on osa laajempaa Kingspan Group -konsernia, jonka tuotteisiin kuuluvat markkinoiden tehokkaimmat lämmöneristeet, ympäristöteknologia ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä teknologia. Irlannissa 1960 -luvun lopulla perustettu Kingspan Group on maailmanlaajuinen toimija, jonka kaikkien toimialojen yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2016 noin 3,1 miljardia euroa.

Etsimme asiakkaallemme Kingspan Insulation Oy:lle TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ vakituisiin tehtäviin Kankaanpäähän.

 
Olet koulutukseltasi kemian, kemiantekniikan tai prosessitekniikan insinööri tai DI. Voit olla työurasi alussa tai ehkä omaat jo muutaman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kyvyn toimia pitkäjänteisellä tavalla. Olet analyyttinen ja kehityshaluinen henkilö, mutta hahmotat asioita myös käytännön näkökulmasta. Sinulla on sujuvat kirjallisen ilmaisun taidot sekä vahva englannin kielitaito sekä suullisesti että kirjallisesti. Toivomme hakijoilta myös jonkin verran matkustusvalmiutta.

 
Tehtävässä vastaat tuotteiden valmistusresepteistä. Teet aktiivista reseptien sekä tuotannon prosessien kehitystyötä. Toimit osana eurooppalaista tuotekehitysorganisaatiota, joten luonnollinen osa arkeasi on yhteistyö tämän verkoston kanssa. Tuot parhaita käytäntöjä kansainvälisestä yhteistyöstä osaksi paikallista toimintaa sekä raportoit tuotekehitystoiminnasta eurooppalaiselle R&D-tiimille.

 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn maineikkaan ja kehittyvän yrityksen tuotekehitystyön etulinjassa. Saat mahdollisuuden toimia osana kansainvälistä organisaatiota sekä syventää osaamistasi huipputuotteiden kehitystehtävissä. Sinulla on apunasi ja tukenasi paikallinen verkosto sekä osaavat, kansainväliset kollegat.
Hae tehtävää rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja liittämällä mukaan englanninkielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen (viimeistään 25.2.2018 mennessä). Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon myyntipäällikkö Maarit Syrjä (puh. 050 4444 456 / maarit.syrja@adecco.fi) tai Adeccon Senior HR-konsultti Anna-Leena Mustonen (puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi).

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotekehitysinsinööri


Sijainti:  KANKAANPÄÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Anna-Leena Mustonen, +358503869112


Toimipaikka:  Tampere