(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri Trigoni-hankkeeseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme asuntorakentamiseen

KEHITYSINSINÖÖRIÄ TRIGONI-HANKKEESEEN

YIT:n Trigoni-ehdotus valittiin Helsingin kaupungin ja Senaatin järjestämän Helsinki High-rise -arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailun voittajaksi lokakuussa 2018. Trigonin ydin ovat Pasilansillan eteläpuolelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee kilpailun ns. aloitusalueella. Aloitusalueen ensimmäiseen, alueen korkeimpaan torniin on suunnitteilla 51 kerrosta ja sen korkeus on noin 180 metriä. Torniin on suunnitteilla hotelli, asuntoja sekä näköalaravintola. Toiseen, 40 kerrosta ja noin 140 metriä korkeaan torniin on suunnitteilla toimistoja ja asuntoja. Jalusta sisältää kaupallisia tiloja, kivijalkamyymälöitä ja pysäköintipaikkoja. Tornirakennusten ja jalustan katoille on suunniteltu oleskelu- ja kohtaamispaikkoja sekä asuntojen yhteiskäyttöpihoja. Aloitusalueelle arvioidaan syntyvän noin 500 asuntoa, 300 hotellihuonetta ja 1 000 työpaikkaa.

Trigonin ytimen muodostavat länsialueelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee aloitusalueella. Jalusta kytkee tornit sisäisellä yhteydellä syksyllä 2019 avautuvaan kauppakeskus Mall of Triplaan ja luo samalla esteettömän jalankulkuyhteyden Veturitien ja Pasilansillan sekä Pasilankadun välille. Länsialue sisältää yhteensä noin 120 000 kerrosneliömetriä, ja sen kokonaisarvon arvioidaan olevan noin miljardi euroa.

Aloitusalueen tornien ja jalustan rakentaminen käynnistyy asemakaavoituksen valmistuttua, arviolta 2020–2021 ja sen on määrä valmistua vuoteen 2027 mennessä. Aloitusalueen laajuus on noin 67 000 kerrosneliömetriä ja sen arvo on noin 500 miljoonaa euroa.

Hankkeen jatkosuunnittelu kilpailuehdotuksen pohjalta on jo käynnistynyt. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme kehitysinsinööriä.

Kehitysinsinöörinä olet tärkeässä asemassa suunnittelemassa Trigonin kehitysohjelmaa hankkeen kehityspäällikön oikeana kätenä, ja osallistut ja tarpeen mukaan vastaat koulutus- ja kehitystapahtuminen toteuttamisesta. Valmistelet kehitystyön materiaaleja ja esitysaineistoja sekä huolehdit Trigonin vuosirytmiin ja vuosisuunnitteluun liittyvistä prosesseista ja työskentelyä tukevien prosessien ja järjestelmien järjestämisestä. Lisäksi osallistut Trigonin innovaatioprojekteihin ja nimettyihin kehitysprojekteihin sekä esimerkiksi opinnäytetöiden ohjaamiseen. Tuet ja kehität Trigonin Big Room-työskentelyä, ja olet henkilöstömme tukena ja sparraajana erilaisten ohjelmien ja järjestelmien käytössä.

Tulet toimimaan jäsenenä Trigoniin muodostettavassa kehitystiimissä jonka vastuulla on kehittämis- ja innovointitoiminta sekä toiminnan tukeminen ja varmistaminen. Trigonin kehityspäällikkö tukee ja sparraa päivittäisessä työssä tiimiläisiä.

Olisitko sinä joukkueemme uusi jäsen?

Etsimme joukkoomme kokenutta liiketoiminnan kehittäjää, joka on jo ehtinyt työskennellä muutaman vuoden rakennusalalla, tai vastaavissa tehtävissä. Erityisesti aiempi kokemus työmaatehtävistä tukee roolissa menestymistä. Tuot työhön aktiivisesti uusia ajatuksia, ja kykenet ajattelemaan työn päivittäistä toteutusta uudenlaisesta näkökulmasta. Olet työssäsi suunnitelmallinen ja ennakoiva, ja viet projektit maaliin sitoutuneella ja jämäkällä otteella koko tiimin toimintaa tukien. Olet aktiivinen ja hyvin verkostoitunut, ja sinulla on kokemusta Big Room-ympäristössä työskentelystä. Omaat myös hyvät vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot, ja fasilitointi on sinulle tuttua puuhaa.

Tärkeä osa tehtävääsi on työkavereiden tuki uusien järjestelmien hyödyntämisessä, ja hallitsetkin monipuolisesti uusia ohjelmia. Kehität myös osaamistasi innokkaasti sinulle vielä tuntemattomien järjestelmien käytössä, ja opit nopeasti. Kehitysinsinööriltä odotamme rakennusalan korkeakoulutusta, AMK/DI-tutkintoa.

Mikäli halua lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä hankkeen kehityspäällikkö Mikko Moilaseen, puh. 040 830 7360 arkisin klo 16-17.

Hae tehtävään 24.2.2019 mennessä.