Kehitysinsinööri, talteenotto

Metsä Fibre
Tietoa tehtävästä

Haemme

TALTEENOTON KEHITYSINSINÖÖRIÄ

Metsä Fibren Joutsenon sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aiemmin ollut henkilö siirtyy organisaatiossamme uuteen tehtävään.

Millainen työ sinua odottaa?

Kehitysinsinöörinä vastaat sellutehtaan talteenoton kustannustehokkuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä tavoitteiden mukaisesti. Varmistat prosessin tehokkaan päivittäisen toiminnan yhdessä tuotantohenkilöstön sekä kunnossapito- ja kehitysorganisaation kanssa. Tavoitteenasi on tehtaan kapasiteetin korkea käyttöaste, kustannus- ja energiatehokkuus sekä korkea ympäristösuorituskyky. Teet myös tiivistä yhteistyötä laite- ja kemikaalitoimittajien kanssa. Huolehdit talteenoton prosessikehityksestä ja kehitysinvestointitarpeiden kartoituksesta sekä esisuunnittelusta. Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen on osa työtehtävääsi.


Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempi kokemuksesi vastaavista prosessilinjan asiantuntijatehtävistä sekä soodakattilan käytönvalvojan pätevyys katsotaan eduksesi.


Henkilönä olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisutaitoinen ja tavoitehakuinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä vahvaa halua ja innostusta kehittää omaa ja organisaation osaamista.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen.

Lisäksi meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne.

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin: Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle


Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi kehityspäällikkö Tiia Finérille (p. 040 350 8026), jonka tavoitat parhaiten pe 26.03.2021 klo 10-11 ja ti 30.03.2021 klo 10-12.


Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 9.4.2021 saakka. Onnea hakuun!

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta