(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri talonrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme talonrakentamiseen Ouluun

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

Etsimme asumisen hankkeisiimme kehitysinsinööriä laatuasioiden pariin. Tärkeänä osana tehtävääsi olet mukana uuden projektinhallintamallin, projektinhallinnan järjestelmien, ja johtamisjärjestelmän jalkauttamisessa. Valmistelet johdon katselmuksia, ja olet apuna HSQE-raportoinnin tekemisessä. Lopullinen tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Tunnet rakennustyömaan arjen, ja osaat opastaa työmaidemme ammattilaiset erilaisten järjestelmiemme saloihin, ja hyödyntämään niitä kattavasti päivittäisessä työssä. Olet näppärä tietotekniikan kanssa, ja osaat jalkauttaa oppisi myös työkavereille sujuvasti. Voit olla työelämän kokeneempi konkari tai tuoreempi osaaja, tässä tehtävässä pääasiassa on into järjestelmien parissa työskentelyyn. Sinulla on myös rakennusalan AMK-koulutus, esimerkiksi rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Juho Jokitaloon, puh. 050 464 0122.

Hae tehtävään 3.3.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!