(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri, suunnitteluprosessit ja –järjestelmät
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

KEHITYSINSINÖÖRIÄ, SUUNNITTELUPROSESSIT JA -JÄRJESTELMÄT

Tehtäviisi kuuluu

Tuet osastolla laivan perussuunnittelusta vastaavaa tiimiä määrittelemällä suunnittelun ja suunnitteluaineiston hallinnan työkaluja ja järjestelmiä.

Kasvatamme kapasiteettiamme lähivuosina kehittämällä 3D suunnitteluympäristöä ja siihen liittyviä toimintatapoja. Tehtävässäsi osallistut suunnittelujärjestelmien määritysprojekteihin yhdessä muiden suunnitteluosastojen ja telakan toimintojen kanssa.

Pääset siis mukaan projekteihin, joilla Meyer Turku nostetaan edelläkävijän tasolle koko maailmassa risteilylaivojen suunnittelussa ja rakentamisessa. 

Työkaluina käytämme nykyaikaisia suunnittelu- ja tiimityöskentelytyökaluja.

Työtehtäväsi kehitysinsinöörinä muokkautuu ja kehittyy kokemuksen mukaisesti. 

Toivomme hakijalta

Sinulla on jo kokemusta tietomallin hyödyntämisestä vaativassa rakennushankkeessa.

Olet työskennellyt CAD suunnitteluympäristön ja tuotteen elinkaarihallinnan työkalujen kehitystehtävissä. Kokemus Catia V6, Cadmatic  ja Enovia suunnitteluympäristöistä luetaan eduksi ja osaat myös arvioida suunnitteluun liittyvien tietoteknisten ratkaisujen toteuttamiskelpoisuutta.

Toimit itsenäisellä työskentelyotteella ja mietit asioita ratkaisukeskeisellä lähestymistavalla. Haluat olla mukana luomassa positiivista henkeä ja olla mukana tulevaisuuden laivanrakentamisessa.

Sinulla on teknillinen koulutus (ins./DI). 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Pääset osaksi perussuunnittelun Sisustussuunnitteluosastoa. Meitä on tällä hetkellä osastolla n. 65 henkilöä. 

Työssämme panostamme suunnitteluprosessien tehostamiseen. Yksi suurimpia kehityshankkeitamme on 3D-suunnittelun kokonaisvaltainen ja monipuolinen hyödyntäminen. Olemme työyhteisö, jossa jokaisella on oma tehtävänsä ja mahdollisuus kehittyä tärkeäksi osaksi laivanrakentamista.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jouko Pirilä
Design Manager
jouko.pirila@meyerturku.fi
050 308 6145 (arkisin klo 15-16)