(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri, pyörivät laitteet
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? — Olemme kiinnostuneita juuri sinusta!

Etsimme jalostamokokonaisuuden tuotannon omaisuudenhallintaan Porvooseen

Kehitysinsinööriä (pyörivät laitteet)

vahvistamaan kunnossapidon toimintojamme.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Kehitysinsinöörinä toimit jalostamokokonaisuuden pyörivien laitteiden asiantuntijana ja vastuu-alueeseesi kuuluvat:

 • Pumput, kompressorit, sekoittimet ym. pyörivät jalostamon prosessilaitteet
 • Tekniset ratkaisut
 • Kunnonvalvonta
 • Korjausmenetelmät
 • Kehitysprojektit

Työssäsi seuraat asiantuntija-alueesi standardeja ja lainsäädäntöä, kehität laiteryhmien mekaanista eheyttä ja elinkaarenhallintaa sekä osallistut teknisiin selvitystöihin. Vastuualueellesi kuuluu myös ylläpito-, investointi-, ja hankintaprojekteihin osallistuminen sekä spesifikaatioiden kehittäminen.

Tehtävä sijoittuu elinkaarenhallinnan noin 40 henkiseen ryhmään, joten käytössäsi on huippuasiantuntijoita myös muilta ammattialoilta. Ryhmä keskittyy kehittämään jalostamoiden eri laiteryhmien tekniikkaa ja toimintamalleja siten, että käytettävyys ja prosessiturvallisuus varmistetaan koko elinkaaren ajan.

Tehtävän tärkeimmät sidosryhmät ovat tuotantolinjakohtaiset omaisuudenhallinta organisaatiot, eri ammattialojen suunnittelijat, laitetoimittajat, laitevalmistajat, palvelutoimittajat sekä investointiprojekteista vastaava kehitysosasto. Yhdessä vastaamme koko Porvoon ja Naantalin jalostamon ylläpidosta, luotettavuudesta ja elinkaarenhallinnasta.

Menestyksen avaimet tehtävään

 • Aikaisempi kokemus teollisuudesta esim. investointien ja projektien parista
 • Soveltuvaa tekniikan AMK tai DI-tutkintoa
 • Tinkimätön turvallisuusasenne
 • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • Ratkaisukeskeinen ja systemaattinen toimintatapa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi
 • Aito innostus jalostamon teknisen kehityksen edistämiseen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen

Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä osallistumaan tekniikaltaan monimuotoisten tuotantolaitosten kehittämiseen yhdessä muiden alan huippuosaajien kanssa. Tehtävä on mielenkiintoinen ja haasteellinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla.

Kattavien henkilökuntaetujen ja vakaan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle vuosittaisen tulospalkkiomahdollisuuden perustuen asetettuihin tavoitteisiisi. Aloituspalkka on neuvoteltavissa ja se määritellään perustuen aikaisempaan kokemukseesi ja osaamiseesi.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko? Jätä suora hakemus tai ota yhteyttä:

Ryhmäpäällikkö Jani Virta, 050 458 7742 tai jani.virta@neste.com.

Hakuaika päättyy 20.06.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.