(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri, Process Systems
NESTE

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? — Olemme kiinnostuneita juuri sinusta!
 
Etsimme Porvoon jalostamolle vakituiseen työsuhteeseen 
 
Kehitysinsinööriä, Process Systems
 
vahvistamaan kunnossapidon toimintojamme.
 
Työtehtäväsi ja tavoitteet 


Työssäsi toimit jalostamon TOP-järjestelmän kehitysinsinöörinä ja mahdollisesti myöhemmin järjestelmän pääkäyttäjänä. Järjestelmä toimii prosessin informaatio- ja historiatietojärjestelmänä noin tuhannelle käyttäjälle sekä ohjaa jalostusprosessia monimuuttujasäätöjen avulla (APC). Tämän lisäksi järjestelmä kommunikoi useiden IT-järjestelmien kanssa.


Vastuualueesi tulee käsittämään koko Porvoon jalostamon, josta löytyy monimuotoinen järjestelmä- ja sovellusympäristö. Tueksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Tulet osaksi tiimiä, josta löytyy osaamista säätöjen lisäksi automaatio- ja tiedonkeruujärjestelmistä. Tehtävä sijoittuu elinkaarenhallinnan ryhmään, joten käytössäsi on huippuasiantuntijoita myös muilta ammattialoilta!
 
Menestyksen avaimet tehtävään
 

  • Soveltuva tieto- tai automaatiotekniikan AMK- tai DI-tutkinto
  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä teollisuuden parissa katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat
  • Eduksi luetaan myös kokemus jostain seuraavista:
  1. Palvelin-, verkkolaite- sekä Windows-tuntemus 
  2. C#-ohjelmoinnin perusteet 
  3. OPC DA/UA:n protokollien ymmärtäminen
  • Määrätietoinen, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Halukkuus kehittää omaa ja organisaation teknistä osaamista
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

 
Tarjoamme sinulle tekniikaltaan monimuotoisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä luomaan kestävää urapolkua kansainvälisessä ympäristössä! Tehtävä on mielenkiintoinen ja haasteellinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla.
 
Kattavien henkilökuntaetujen ja vakaan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle vuosittaisen tulospalkkiomahdollisuuden perustuen asetettuihin tavoitteisiisi. Aloituspalkka on neuvoteltavissa ja se määritellään perustuen aikaisempaan kokemukseesi ja osaamiseesi.
 
Lisäksi Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä:
Ryhmänvetäjä Jukka Viertorinne, 050 458 0012 tai jukka.viertorinne@neste.com

Kehityspäällikkö Janne Anttila, 050 458 2196 tai janne.anttila@neste.com
 
Hakuaika päättyy 1.4.2020. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!
 
Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.
 
Meillä on jatkuvaa kehittämisen intoa. Uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja ovat joukkuepelaajia — henkilöitä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa. Arvostamme jokaista yksilöä. Tule tekemään merkityksellistä työtä eteenpäinkatsovassa työyhteisössä!