(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri pintakäsittelyyn
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

KEHITYSINSINÖÖRIÄ PINTAKÄSITTELYYN


Tehtäviisi kuuluu

Kehitysinsinöörinä toimit osastopäällikön alaisuudessa ja vastaat pintakäsittelyn kehitystehtävistä runkosuunnittelussa. 

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa uusien työmenetelmien ja materiaalien etsiminen, joiden avulla voidaan kehittää pintakäsittelyä. 

Vastaat pintakäsittelyyn liittyvien erittelyjen laadinnasta ja kehitystyöstä. Tehtäviisi kuluu myös tuotannossa toimiminen ongelmakohteiden kartoittamiseksi ja ratkaisujen etsimiseksi.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tekninen koulutus (yliopisto tai AMK).  Kokemus pintakäsittelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Sami Asikainen
Osastopäällikkö, pintakäsittely
0405605343 (soittoaika arkisin klo 12-16)
sami.asikainen@meyerturku.fi