(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri, materiaalit
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, 1200 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme jalostamokokonaisuuden tuotannon omaisuudenhallintaan 

Kehitysinsinööriä, materiaalit 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtäväsi ja tavoitteet

Kehitysinsinöörinä toimit jalostamokokonaisuuden kiinteiden laitteiden materiaalitekniikan asiantuntijana. Vastuualueeseesi kuuluu jalostamon kiinteät prosessilaitteet eli säiliöt, lämmönvaihtimet, kolonnit, uunit ja putkistot sekä niihin liittyvä materiaalitekniikka. Olet mukana materiaalin valintaan liittyvissä asiantuntijatehtävissä ja vastaat vaurioselvitysten tekemisistä sekä raportoinnista. Seuraat asiantuntija-alueesi standardeja ja lainsäädäntöä, kehität laiteryhmien mekaanista eheyttä ja elinkaarenhallintaa sekä osallistut teknisiin selvitystöihin. Vastuualueellesi kuuluu myös investointiprojektien ja muutostöiden suunnittelun tuki sekä laitteiden hankintamäärittelyjen kehittämiseen osallistuminen.  

Tehtävä sijoittuu elinkaarenhallinnan noin 40 henkiseen ryhmään, joten käytössäsi on huippuasiantuntijoita myös muilta ammattialoilta. Ryhmä keskittyy kehittämään jalostamoiden eri laiteryhmien tekniikkaa ja toimintamalleja siten, että käytettävyys ja prosessiturvallisuus varmistetaan koko elinkaaren ajan. 

Tehtävän tärkeimmät sidosryhmät ovat tuotantolinjakohtaiset omaisuudenhallintaorganisaatiot, eri ammattialojen suunnittelijat, laitetoimittajat, laitevalmistajat, palvelutoimittajat sekä investointiprojekteista vastaava kehitysosasto.

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (DI) materiaali- tai konetekniikasta tai vastaavalta alalta
  • Materiaalitekniikkaan, hitsaus- ja valmistustekniikkaan ja korroosio- ja vauriomekanismeihin liittyvä tekninen osaaminen
  • Määrätietoinen, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot  
  • Halu kehittää omaa ja organisaation teknistä osaamista
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito 

Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Lisäksi tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä osallistumaan tekniikaltaan monimuotoisten tuotantolaitosten kehittämiseen yhdessä muiden alan huippuosaajien kanssa. Tehtävä on mielenkiintoinen ja haasteellinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla. 

Kattavien henkilökuntaetujen ja vakaan työyhteisön lisäksi tarjoamme vuosittaisen tulospalkkiomahdollisuuden perustuen asetettuihin tavoitteisiisi. Aloituspalkka on neuvoteltavissa ja se määritellään perustuen aikaisempaan kokemukseesi ja osaamiseesi.

Tehtävä sijaitsee Nesteen Porvoon toimipisteessä. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa 
Tarkastuspäällikkö Kimmo Koskihaara, 050 458 6579 tai kimmo.koskihaara@neste.com

Hakuaika päättyy 01.09.2019. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, saatekirje ja palkkatoive. Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Ensimmäiset haastattelut pidetään jo hakuajalla, joten haethan pian!

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.