(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri Lujabetonille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020
Etsimme asiakkaallemme Lujabetonille uransa alkuvaiheessa olevaa kehitysinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään osana Etelä-Suomen tiimiä Espoon ja Helsingin tehtailla. Tässä tehtävässä pääset oppimaan ja kehittymään alan ammattilaisena. Mikäli sinulla on tehtävän kannalta relevantti koulutustausta, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Luethan lisää alta ja lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa vauhdikkaasti.
KUVAUS
Kehitysinsinöörinä tuet valmisbetonin tuotantoa ja myyntiä. Olet mukana sekä Lujabetonin liiketoiminnan kehitystyössä että alan kehityksessä ja sen eteenpäin viemisessä. Tehtävänkuvaan kuuluu myös uusien, rakennusalaa mullistavien valmisbetonituotteiden ja -palvelujen jatkuva kehitys ja markkinoille vieminen. Tehtävänkuva muokkaantuu taustasi mukaan: jos olet vastavalmistunut, tehtävät keskittyvät alkuun enemmän prosessin ohjauksen puolelle.

Tarjoamme


* mahdollisuuden kehittyä erinomaiseksi betoniosaajaksi vakaassa, kasvavassa ja kilpailukykyisessä perheyrityksessä
* laajan perehdytyksen
* itsenäisen tehtäväkentän, jossa tukenasi on kehitysorganisaatio sekä osaava aluemyynti- ja tuotanto-organisaatio

TYÖNKUVA
Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat taustastasi riippuen esimerkiksi:


* Tuotekehitykseen osallistuminen
* Laadunvalvonta
* Prosessin ohjaus
* Tiivis sisäinen ja ulkoinen yhteistyö tiimisi sekä asiakkaiden kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi rakennusinsinööri, rakennusmestari tai rakennustekniikan DI. Betonin tuntemus rakennusmateriaalina sekä betonitekniikan syventävät opinnot ja osaaminen katsotaan eduksi. Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan arvostamme enemmänkin reipasta ja oppimishaluista työskentelyotetta. Etsimme tehtävään henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja aikaansaava ja jolla on hyvät valmiudet työskennellä sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa, olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja kykenet tuloksekkaaseen asiakastyöhön.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti henkilökohtaisiin haastatteluihin!

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo/Helsinki


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Betoni on luja, kestävä ja tiivis rakennusaine, jolla teet kestäviä rakennuksia. Lujabetoni Oy on yli 65-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 188 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 800 ammattilaista. Meillä on 31 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.