(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri (kiinteät laitteet)
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin. 

Etsimme jalostamokokonaisuuden tuotannon omaisuudenhallintaan 

Kehitysinsinööriä (kiinteät laitteet) 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Kehitysinsinöörinä toimit jalostamokokonaisuuden kiinteiden laitteiden asiantuntijana ja vastuualueeseesi kuuluu: 

  • Uunit, kolonnit, säiliöt, putkisto jne. kiinteät jalostamon prosessilaitteet 
  • Painelaite- ja putkistovalmistus 
  • Hitsaus 
  • Korjausmenetelmät  

Seuraat asiantuntija-alueesi standardeja ja lainsäädäntöä, kehität laiteryhmien mekaanista eheyttä ja elinkaarenhallintaa sekä osallistut teknisiin selvitystöihin. Vastuualueellesi kuuluu myös investointiprojektien ja muutostöiden suunnittelun tuki. 

Tehtävä sijoittuu elinkaarenhallinnan noin 40 henkiseen ryhmään, joten käytössäsi on huippuasiantuntijoita myös muilta ammattialoilta. Ryhmä keskittyy kehittämään jalostamoiden eri laiteryhmien tekniikkaa ja toimintamalleja siten, että käytettävyys ja prosessiturvallisuus varmistetaan koko elinkaaren ajan. 

Tehtävän tärkeimmät sidosryhmät ovat tuotantolinjakohtaiset omaisuudenhallinta organisaatiot, eri ammattialojen suunnittelijat, laitetoimittajat, laitevalmistajat, palvelutoimittajat sekä investointiprojekteista vastaava kehitysosasto. 

Odotamme soveltuvaa teknistä AMK tai korkeakoulututkintoa. Kokemus vastaavista tehtävistä prosessiteollisuuden parissa katsotaan eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää määrätietoista, suunnitelmallista ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme halukkuutta kehittää omaa ja organisaation teknistä osaamista. Työskentelet sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Lisäksi tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä osallistumaan tekniikaltaan monimuotoisten tuotantolaitosten kehittämiseen yhdessä muiden alan huippuosaajien kanssa. Tehtävä on mielenkiintoinen ja haasteellinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla. 

Tehtävä sijaitsee joko Porvoon tai Naantalin Nesteen toimipisteessä. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Kehityspäällikkö Emmi Arimo 050 458 2882 tai emmi.arimo@neste.com. 

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä. 
Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 28.2.2018. 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!