Kehitysinsinööri, Elecster Oyj
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Asiakkaamme Elecster Oyj on maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Kokonaisten tuotanto- ja pakkauslinjojen lisäksi Elecster toimittaa myös pakkausmateriaalin valmiissa rullissa asiakkaiden suunnittelemilla painatuksilla. Vain Elecster tarjoaa asiakkaiden nestemäisille maitotuotteille ”avaimet käteen” -ratkaisun aseptisen muovipussin pohjalta. Asiakaskunta koostuu johtavista maidonjalostajista eri puolilla maailmaa ja tuotteita on toimitettu jo yli 80 maahan. Emoyhtiön päätehdas sijaitsee Pirkanmaalla Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys, kokoonpano sekä koeajo tehdäänPakkausmateriaalin valmistus tapahtuu Reisjärven tehtaalla sekä Venäjän ja Kenian tehtaissa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Elecster Oyj:lle muovipakkauksien valmistuslinjojen ja pakkauskoneiden kehitysinsinööriä. 

Tehtäviin kuuluu pakkauskalvon tuotannon kehitys sekä lisäksi itse pakkauskoneiden suunnittelu.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulisi olla muovipakkauksien osaamista ja meijeri- tai elintarviketeollisuuden kokemusta sekä ymmärrystä laboratoriotason tarkkuudesta elintarvikkeiden käsittelyssä. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa sekä osaamista CAD-suunnittelusta (käytössä Solid Edge-ohjelmisto).

Toivomme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä tarkkaa ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Kokemus elintarvikkeiden prosessoinnista ja tuotekehityksestä on tehtävässä eduksi.  

Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määrittyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kyseessä on vakituinen päivätyö klo 8-16 liukuvalla työajalla. Tehtävään valittava henkilö voidaan palkataan suoraan Elecsterin kirjoille.

Elecster tarjoaa mielenkiintoisen kansainvälisen työn alansa johtavassa yrityksessä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan tiimin tuen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka p. 050 308 5691 maria.soukka@nordic.fi .

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1357109
  • Tehtäväalue: Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maria Soukka (maria.soukka (a) nordic.fi)