Kehitysinsinööri, dokumentointi
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Tule kanssamme tekemään uutta energiatulevaisuutta!

 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme kumppaneitamme entistä paremmin, etsimme nyt dokumentoinnin kehitysinsinööriä osaksi tuotannon organisaatiotamme Kampin toimipisteeseen. 

Kehitysinsinöörinä vastaat osaltasi Helenin teknisen dokumentaation järjestelmistä, toimintamalleista sekä näiden kehittämisestä. Tuleva tehtäväkenttäsi pitää sisällään järjestelmiin liittyvää teknistä työtä, kuin myös muutosagenttina toimimista uusien toimintamallien jalkauttamisessa. Sujuva teknisten tietojen hallinta edellyttää toimivia dokumentointiohjeita ja kohteiden koodausjärjestelmiä, joiden ylläpito, kehittäminen ja rakentaminen on oleellinen osa tehtäväkenttääsi.

Tulevat työtehtäväsi:
• Järjestelmiin (mm. IFS, ALMA) liittyvä ohjeistus, käyttäjätuki, ongelmien ratkaiseminen ja perustietojen ylläpito
• Dokumenttien vienti järjestelmiin, tiedonkäsittely ja datan hallinta
• Osallistuminen järjestelmien tekniseen määrittelyyn, kehitykseen ja käyttöönottoihin
• Teknisen dokumentaation toimintamallien jalkauttaminen organisaatioon
• Monipuolisten liiketoiminta- ja investointiprojektien sekä kunnossapidon dokumentoinnin tuki

Tuleva tiimisi koostuu kahdeksasta alan huippu ammattilaisesta ja yhdessä vastaamme teknisten laitetietojen ja dokumentoinnin toimivuudesta koko Helen konsernissa.

Toivomme sinusta yhteistyön mestaria ja luotettavaa tiimipelaajaa! Tuot rohkeasti esiin toiminnan tarvitsemia kehityskohteita etkä epäröi tarttua toimeen. Omaat ratkaisukeskeisen asenteen, nautit haastavista ongelmanratkaisu tehtävistä ja näet virheet mahdollisuuksina. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen.

Edellytämme soveltuvaa teknistä tai kaupallista kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta tekniikan tai tuotannon parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä dokumentoinnin ja tietojärjestelmien parissa. sekä näyttöä järjestelmäprojektien läpiviennistä.

Tarjoamamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin sekä mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden ratkaisuihin teknisen tiedon parissa.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä Helenillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin ryhmäpäällikkö Toivo Pulkkiselta 050 556 7213 tai toivo.pulkkinen@helen.fi. 
Toivon tavoitat puhelimitse: 26.2. klo 9-10.30, 2.3. klo 9-11 ja 4.3. klo 12.30-14.


Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 7.3.2021. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi, CV:si sekä halutessasi vapaamuotoisen videoesittelyn itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot