(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri, automaatio
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme tuotannon omaisuuden hallintaan Porvooseen

Kehitysinsinööriä (automaatio)

vahvistamaan Suomen tuotannon automaatiosovellusten kehitystiimiä.

Ydintehtävät ja vastuut 

Tulevat tehtäväsi liittyvät  DCS/SIS-tason automaatiosovelluksiin. Työssäsi kehität automaatiosovellusten ja -säätöjen malliratkaisuja sekä otat käyttöön uutta tekniikkaa. Toimit asiantuntijana HAZOP/LOPA turvallisuusanalyysien teossa sekä ohjeistat ja koulutat tuotantolaitostemme henkilöstöä. Lisäksi tuet Suomen tuotantolaitosten investointiprojekteja sekä muutostöiden suunnittelua omalla asiantuntemuksellasi.

Vastuualueesi tulee käsittämään koko Porvoon jalostamon, josta löytyy monimuotoinen järjestelmä- ja sovellusympäristö. Tueksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Tehtävä sijoittuu elinkaarenhallinnan ryhmään, joten käytössäsi on huippuasiantuntijoita myös muilta ammattialoilta.

Menestyksen avaimet tehtävään

Odotamme tehtävään hakijoilta prosessi- tai automaatiotekniikan AMK tai korkeakoulututkintoa sekä kokemusta automaatio- tai turva-automaatiojärjestelmien sovellussuunnittelusta (Valmet, Honeywell, Emerson). Kokemus vastaavista tehtävistä prosessiteollisuuden parissa katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää määrätietoista, suunnitelmallista ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme halukkuutta kehittää omaa ja organisaation teknistä osaamista. Käytät työssäsi sujuvasti myös englantia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osallistumaan tekniikaltaan monimuotoisten tuotantolaitosten kehittämiseen yhdessä muiden alan huippuosaajien kanssa. Tehtävä on mielenkiintoinen ja haasteellinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla. Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa
Ryhmänvetäjä Jukka Viertorinne, puh 050 458 0012 tai jukka.viertorinne@neste.com.
Kehityspäällikkö Janne Anttila, puh 050 458 2196 tai janne.anttila@neste.com.

Hakuaika päättyy 7.11.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.