(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 

Työn kuvaus:
Rekrytoimme Kehitysinsinöörin asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonaan soodakattiloiden kehitystehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.  Sijaintipaikkakunta on ensijaisesti Varkaus tai Kotka.
 
Toivomme sinulta
-diplomi-insinöörin tai insinöörin (amk) tutkintoa mielellään energia-, prosessi- tai kemiantekniikasta,
- kokemusta prosessilaitteiden käytännön mitoittamisesta
- kykyä ja halua ratkoa mitoituksiin liittyviä haasteita
- kokemusta sellutehtaan prosesseista ja operoinnista sekä
- englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista
 
Etsimme tekniikasta kiinnostunutta henkilöä, joka ratkoo systemaattisesti ongelmia soveltamalla teoriatietoa käytäntöön ja osaa keskittyä olennaiseen. Sinulla on kyky toimia sekä itsenäisesti että osana pienryhmää.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Päätehtäväsi on soodakattilan ja siihen liittyvien prosessilaitteiden mitoituksen kehittäminen. Mitoitussääntöjen uudistamisen yhteydessä tehtäviäsi ovat mitoitusmanuaalien, mitoitusohjelmien, myyntidokumentaation, ostodokumenttien, virtauskaavioiden, prosessikuvausten ja käyttöohjeiden tuottaminen ja päivittäminen. Lisäksi opastat myyntiä ja operatiivista projektisuunnittelua mitoitus- ja prosessisuunnitteluohjeiden soveltamisessa.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme haasteellisen työn vakaassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Pääset näköalapaikalle soodakattiloiden kehityksen eturintamaan osaavien asiantuntijoiden avustuksella. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä soodakattilan huippuasiantuntijaksi ja kasvaa organisaatiossa tulevaisuuden haasteita varten.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13-14 HR Consultant Sami Mentula, p. 040 3582035 Haethan tehtävää viimeistään 30.6 tai osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Kehitysinsinööri


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka