(Poistunut julkaisusta)

Kehityshaluinen laatuinsinööri meriteollisuuden alalle kansainväliseen yritykseen!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019
Oletko vastavalmistunut diplomi-insinööri tai insinööri, joka haluaa päästä työskentelemään monipuolisten projektien parissa käytännönläheisesti ja kehittää ongelmakohtia omalla työllään? Haluatko työskennellä kansainvälisessä ja vakaassa teollisuuden alan yrityksessä, jonka uramahdollisuudet ovat lähes rajattomat? Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista laatuinsinööriä Helsinkiin! Mikäli olet hands on-asenteella varustettu ja innokas tekijä, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua tehtävää.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista laatuinsinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Laatuinsinöörinä pääset työskentelemään monien eri projektien parissa meriteollisuuden sähkö- ja automaatiotehtävien parissa. Työsi on laatuinsinöörin työtä, sisältäen myös dokumentoinnin tehtäviä. Tässä tehtävässä toimit siis sekä projektitiimin (laatuinsinööri) että tukifunktiotiimin (dokumentointi) jäsenenä monipuolisten tehtävien parissa työskennellen. Laatuinsinöörin roolissa käyt läpi ongelmatapauksia ja ratkaisuehdotuksia sekä lisäksi ratkaisujen implementointia ja dokumentointia.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Meriteollisuuden kone-, sähkö- ja automaatioprojektien parissa työskentely
* Laatuinsinöörin tehtävät L6S-mallin mukaisesti
* Dokumentointitehtävät ja laatudokumenttien kirjaaminen


Tehtävä tarjoaa sosiaaliselle ja teknisesti orientoituneelle nuorelle ammattilaiselle loistavan tilaisuuden päästä näkemään projektityöskentelyä käytännönläheisesti! Asiakasyrityksemme on johtava kone-, sähkö- ja automaatioteollisuuden yritys, joka tarjoaa monipuoliset uramahdollisuudet!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on esimerkiksi sähkö-, kone- tai laivanrakennuksen vastavalmistunut insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on ymmärrystä laatutyöstä ja jonkin verran tuntemusta laatutyökaluista sekä dokumentoinnista. Ymmärrät, miten laatukulttuuria tuodaan projekteihin ja mitä esimerkiksi juurianalyysit tarkoittavat. Toimintaotteeltasi olet ripeä, aktiivinen, työtä pelkäämätön ja pystyt edistämään useita asioita ja tehtäviä samanaikaisesti. Toimit ongelmanratkaisukeskeisesti erilaisissa tiimityöskentelytilanteissa, mutta pystyt oma-aloitteisesti suoriutumaan myös itsenäisistä työtehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää systemaattista ajattelutapaa ja huolellista työotetta. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* korkeakoulututkinto (DI tai AMK-insinööri)
* ymmärrystä laatutyöstä ja työkaluista
* tuntemusta dokumentoinnista
* ripeä ja aktiivinen hands-on asenne
* hyvät ongelmanratkaisutaidot
* systemaattinen ajattelutapa ja huolellinen työote
* sujuva englannin kielen taito


Eduksi katsomme ymmärryksen sekä sähkö- että konetekniikasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika, toimistotyöajat

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Helsinki

Julkaisupäivämäärä: 19.6.2019
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.