Kehitysassistentti (kesätyö), Helsinki ja Vantaa
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Caverion palkkaa tänäkin vuonna yhteensä noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelutehtäviin:  kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme kesätyöntekijää kehitysyksikköömme. Tulet työskentelemään sekä Käpylän toimistollamme että pääkonttorillamme Vantaan Vapaalassa. Kesäharjoittelun tavoitteena on ensisijaisesti tutustua työelämään ja saada kuva Caverionista työnantajana. Kesän aikana pääset aktiivisesti osallistumaan monipuolisiin liiketoiminnan kehitystehtäviin. Rutiininomaisten raportointi- ja toimistotehtävien vastapainoksi pääset kasvattamaan omaa osaamistasi työelämän tehtävissä erilaisten pienprojektien muodossa.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan opiskelet soveltuvaa teknillistä alaa tai vastaavaa AMK:ssa/yliopistossa ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti englanniksi, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2019 kesäcavereista.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa dynaamisessa työyhteisössä, mutta voimme taata, ettet kesän lopuksi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

Käy kurkkaamassa edellisvuoden kesäcavereiden fiiliksiä Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri. Lisää kesäcavereiden kertomuksia siitä, millaista Caverionilla on olla töissä löytyy täältä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon voit tutustua täällä. Viime vuoden kesäcaverit antoivat kesätyökokemukselleen arvosanan 3,6/4. 

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 24.3.2019 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242601
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa