(Poistunut julkaisusta)

Kehitysasiantuntija
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Teknologiaratkaisut –osasto vastaa HSL:n tietohallintopalveluista ja operatiivisten järjestelmien kehittämisestä. Osasto toimii tiiviissä yhteistyössä toimialojen kanssa tuottaen ja hankkien tarvittavat järjestelmäratkaisut.

Haemme modernista datankäsittelystä kiinnostunutta

KEHITYSASIANTUNTIJAA

vastaamaan järjestelmien kehittämisestä ja ratkaisujen arkkitehtuurista. Tehtäviisi kuuluvat joukkoliikenteen tietojärjestelmien rajapintatarpeiden selvitykset ja kuvaukset sekä tietojärjestelmien systemaattinen ja pitkäjänteinen kehittäminen. Osallistut asiantuntijana HSL:n projekteihin, jatkuvaan kehittämiseen sekä luot ja ylläpidät suhteita muihin joukkoliikenteen kansallisiin ja kansainvälisiin toimijoihin.

Odotamme sinulta tuntemusta tuoreista teknologioista tai haluat opetella niitä. Nykyisin käytössämme ovat muun muassa GraphQL, Apache Pulsar ja EMQ. Suurin osa tuotannostamme on toteutettu Javalla, Pythonilla ja Node.js:llä, mutta osaamistaustasi voi sisältää myös muuta. Scrumin ja Kanbanin osaaminen ovat eduksi.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulutaustaa, aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tule tekemään kanssamme työtä, jolla on merkitystä yhteiskunnalle ja ympäristölle. Työsi näkyy sadoille tuhansille päivittäisille matkustajillemme esimerkiksi pysäkkinäyttöjen ennusteissa ja Reittioppaan reittiehdotuksissa. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja sinulla on mahdollisuus kasvattaa rooliasi oman kiinnostuksesi mukaan. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoive.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Sami Räsänen, puh. 040 753 7622.

Hakuaika päättyy 20.3.2019 16:00