Kehitysasiantuntija, RTK-Palvelu Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ISO- sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/

Oletko palvelualan liiketoimintojen parissa kyntesi jo näyttänyt osaaja, jolta löytyy valmiudet toimia menestyksekkäästi ja saada aikaan uutta asiakasrajapinnassa ja oman organisaation tuotannossa?

Etsimme nyt RTK-Palvelulle kasvun myötä uuteen rooliin KEHITYSASIANTUNTIJAA.

Tehtävänkuva

Roolissasi tulet vastaamaan RTK-Palvelun kiinteistöhuollon ja siivouksen palvelutuotannon prosessien määrittelystä ja kehitystyöstä toimien osana yrityksen operatiivista osastoa. Tehtävänkuvassa keskiössä on tiivis työskentely asiakasrajapinnassa sekä RTK-Palvelun oman tuotanto-organisaation ja sidosryhmien kanssa. Tavoitteenasi tulee olemaan asiakastyytyväisyyden ja -pysyvyyden sekä RTK-Palvelun palveluiden yhtenäisyyden ja laadun varmistaminen valtakunnallisesti.

Pääasiallinen työnsuorituspaikkasi tulee löytymään Vantaalta, Tampereelta tai Turusta, mutta työn luonteen johdosta hakijalta edellytetään matkustusvalmiutta.

Mitä odotamme?

Etsimämme tekijä on B2B-kentällä toimimiseen tottunut ja vahvalla palvelualan liiketoimintojen kehittämistyön näytöillä varustettu kehitysorientoitunut osaaja. Tehtävissä menestyminen edellyttää timanttisia projektinhallintataitoja, asiakaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä. Työskentely asiakasrajapinnassa ja sidosryhmien sekä oman organisaation kanssa vaatii neuvottelutaitoja sekä kykyä verkostoitua. Työnkuvaan kuuluu paljon raportointia ja seurantaa, joten hakijalta peräänkuulutetaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Hakijan eduksi luetaan kiinteistöpalvelualan ja palvelumuotoilun kokemus sekä tutkinto kaupalliselta tai tekniseltä alalta.

Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2021 aikana. Palkkaus tehtävissä sopimuksen mukaan. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöalan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan RTK-Palvelulle.

Mitä tarjoamme?

Tarjolla on uusi ja vastuullinen rooli, jonka tehtävänkuvaa pääset myös itse aktiivisesti kehittämään. Kehitysasiantuntijana olet avainroolissa RTK-Palvelun prosessien ja palvelukokonaisuuksien kehityksessä, varmistaen yrityksen arvojen ja strategian mukaisen laadun sekä asiakaskokemuksen. Roolissa pääset kehittymään kiinteistöpalvelualan näköalapaikalla tukenasi valtakunnallinen asiantuntijoiden ja alan ammattilaisten tiimi.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista pyrkien siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kovisivuillamme! Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta.

 Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävään liittyen antaa HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439603
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere, Uusimaa, Vantaa, Varsinais-Suomi, Turku