Kehitysagentti Asiakas- ja korvauspalveluun
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Haemme uutta jäsentä Asiakas- ja korvauspalveluumme vastaamaan yritysasiakkaidemme eläkevakuutusjärjestelmien, prosessien ja asiakaspalvelun kehittämisestä. Tehtävä on uusi, joten pääset luomaan uusia toimintatapoja ja kehittämään käytäntöjä yhdessä esimiestemme, asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Olet etsimämme muutosagentti, jos tunnistat helposti kehittämiskohteita ja intohimonasi on viedä prosessien toiminnallisuus uudelle tasolle. Hallitset Lean-ajattelun ja -menetelmät sekä pystyt analysoimaan miten voimme hyödyntää robotiikkaa paremmin arjessamme. Projektien vetäminen on sinulle tuttua. Jaat mielelläsi osaamistasi ja haluat varmistaa, että oman vastuualueesi osalta tieto kulkee ja on joka paikassa ajan tasalla. Häiriötilanteissa pystyt toimimaan systemaattisesti ja viestimään selkeästi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on tehtävässä välttämätöntä, sillä määrittelyjä tehdään englanniksi. Eduksesi on aiempi kokemus finanssialalta. Työyhteisön jäsenenä olet helposti lähestyttävä ja mutkaton tiimipelaaja. Työssä menestyäksesi tarvitset aktiivista palveluasennetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Sinulla on positiivinen asenne ja halu saada asioita aikaan itsenäisesti. Onnistumisen mittareina käytämme tyytyväisiä asiakkaita, prosessien tehostumista, laadukkuutta ja ongelmahallinnan nopeutta.   

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä yrityksessä, jonka toimintakulttuuria kuvaavat innostuneisuus, avoimuus ja halu tehdä asioita toisin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet inspiroivassa työyhteisössä Helsingin Bulevardilla. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista yhdeksänä vuonna peräkkäin.

Hae tehtävään nopeasti, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 11.8. mennessä täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Valtakari. Annen tavoitat puhelimitse 5.7. asti numerosta 050 424 7274 sekä taas 5.8. alkaen. Lisätietoja meistä ja viimeisimmistä kuulumisistamme saat osoitteesta www.mandatumlife.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279056
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki