(Poistunut julkaisusta)

Kehitys- ja laatupäällikkö, Lapinlahti
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Valio Oy Lapinlahti on yksi Valion moderneimmista tehdasalueista. Tehtaaseen kuuluu Suomen suurin juustola, sekä kolme jauhetehdasta. Lapinlahden tehdas valmistaa teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita yli 40 miljoonaa kiloa vuodessa, sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. 75 % tehtaan tuotannosta lähtee vientiin ympäri maailmaa ja tehtaallamme vierailee ulkomaisia asiakkaita tai laitetoimittajien edustajia lähes viikoittain. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Kaikki Valion tehtaat ovat savuttomia.


Haemme Lapinlahden tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen kehitys- ja laatupäällikköä nykyisen kehitys- ja laatupäällikön siirtyessä toiseen tehtävään tehtaamme johtoryhmän sisällä. 

Tehtäviin kuuluu
• Tehtaan omavalvonnan vastuuhenkilö ja siihen liittyvät tehtävät sekä elintarviketurvallisuuden hallinnan ja HACCP-järjestelmän kehittäminen
• Tehtaan elintarviketurvallisuusryhmien puheenjohtajana toimiminen
• Asiakas-, sidosryhmä- ja viranomaisyhteistyön ylläpito ja kehittäminen
• Tehtaan dokumenttien hallinnan ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvät tehtävät
• Elintarvikelainsäädännön sekä elintarviketurvallisuus- ja rehustandardien soveltaminen tehtaalla
• Elintarviketurvallisuus- ja omavalvontakoulutusten organisointi ja toteuttaminen
• Elintarviketurvallisuuden kehityssuunnitelman laatiminen ja kehityshankkeiden organisointi
• Tehtaan laatuorganisaation lähiesimiehenä toimiminen

Tehtävä edellyttää
• Tehtävään soveltuvaa elintarvikealan AMK- tai yliopistotutkintoa
• Elintarvikelainsäädännön, -standardien, hygieniavaatimusten ja HACCP-perusteiden vahvaa tuntemusta
• Aitoa innostusta tuotelaatuun, tuoteturvallisuuteen ja niiden hallinnan kehittämiseen
• Joustavuutta ja erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja
• Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
• Toimintaa tukevat yleiset IT-taidot

Eduksi katsotaan
• Kokemus valvovan viranomaisen kanssa tehtävästä yhteistyöstä
• Kokemus vaativista teollisuuden asiakasauditoinneista

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän innostuneessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Lisäksi saat suuren suomalaisen elintarvikeyrityksen edut. Kehitys- ja laatupäällikkö toimii tehtaan johtoryhmän jäsenenä ja raportoi suoraan tehtaanjohtajalle. 

Lisätietoja tehtävästä antaa laatu- ja kehityspäällikkö Risto Sirén, arkisin klo 15-16 välisenä aikana puh. 010 3816603 tai tehtaanjohtaja Piia Pajarinen tiistaina 4.6. klo 10-11 tai maanantaina 10.6 klo 10-11 välisenä aikana puh. 010 3812224.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:n pyydämme lähettämään 16.6.2019 mennessä hakulinkin kautta.
   

Hakusanat: omavalvonta, elintarviketurvallisuus, HACCP, elintarvikelainsäädäntö, tuotelaatu, laatu, tuoteturvallisuus, kehittäminen, elintarviketeollisuus