(Poistunut julkaisusta)

Kehitys- ja huoltopäällikkö
Plandent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020
Haemme huolto-organisaatioomme esimiesasemaan KEHITYS- JA HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan osaltaan huollon toiminnasta ja kehittämään tilaus- ja toimitusprosesseja sekä näihin toimintoihin liittyviä järjestelmiä.

Tehtävääsi kuuluu lisäksi yrityksessä tapahtuvan pienlaitehuoltoliiketoiminnan (ns. Tupahuolto) toiminnasta vastaaminen sekä huollon asiakaspalvelun kehitys. Vahvana tavoitteenasi on siis huolehtia, että hammashoitoalan laitteidemme huolto ja huollon asiakaspalvelu on huippulaadukasta ja samalla liiketoiminnallisesti kannattavaa. Odotamme sinulta myös kiinnostusta nykyisten ja tulevien asiakaspalvelukonseptien ja tukitoimintojen kehittämiseen sekä ylläpitoon. 

Kehitys- ja huoltopäällikön tehtävässä toimit esimiesroolissa yhdeksälle huollon eri toiminnoissa työskenteleville henkilöille. Työskentelet osana osaavaa ja aktiivista huolto-organisaatiota. Huollon asiakkaita ovat yksityiset hammaslääkärit ja hammaslääkäriasemat sekä julkisen sektorin hammashoidon yksiköt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
  • erinomaisia IT-taitoja
  • kokemusta esimiestehtävistä 
  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa 
  • itsenäistä työskentelyotetta ja joustavuutta työajan suhteen
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi).
Työkokemus vastaavanlaisista tai muista vahvaa kehitysotetta ja raportointitaitoa vaativista tehtävistä sekä hammashoitoalan tuntemus katsotaan eduksesi. Jokapäiväisessä työssäsi tulet hyödyntämään Microsoft Office -työkaluja, erityisesti MS Exceliä, BI-raportointityökaluja ja Microsoft Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmää.

Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään sekä kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi ja palveluiksi tehokkaasti ja innovatiivisesti. Saat mielenkiintoisten tehtävien ohella osaavan organisaation tuen, mahdollisuuden perehtyä suun terveydenhuollon kokonaisratkaisuja toimittavan yrityksen toimintaan sekä laajentaa osaamistasi kykyjesi mukaan. Tekemämme työ on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei sitä voisi tehdä hymyssä suin. Plandentin tekemisen meininkiä löydät vaikkapa Instagram-tililtämme www.instagram.com/plandent_finland.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitys- ja huoltopäällikkö Mikael Mensali, puh. 020 7795 229 tai mikael.mensali (a) plandent.com.  

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 9.11.2020 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.