(Poistunut julkaisusta)

Kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitaja, määräaikainen tehtävä, Kivistö-Aviapoliksen tulosyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Kivistö-Aviapoliksen tulosyksikkö, Illenpihan päiväkoti

Illenpiha 6, 01520 Vantaa 

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.09.2019 - 31.07.2020


Haemme Vantaan varhaiskasvatuksen Kivistö- Aviapoliksen tulosyksikköön kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään. 

Tehtävän sijoituspaikka on toimintavuonna 2019-2020  Illenpuiston päiväkoti Kartanonkoskella. Kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitajan tehtävänä on yhteistyössä päiväkodin kasvattajatiimin ja huoltajien kanssa toteuttaa lasten iän ja kehityksen mukaista varhaiskasvatusta ja hoitoa. Tehtävänä on myös omalta osaltaan osallistua tehostettua tukea tarvitsevien lasten toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kasvun ja oppimisen tuen lastenhoitaja työskentelee yhdessä tai kahdessa lapsiryhmässä, jossa on 3 -6 kasvulleen ja oppimiselleen tehostettua tukea tarvitsevaa lasta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää monipuolisesti osaamistasi. Tehtävässäsi sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi (koulutukset ja vertaistapaamiset).  Tukenasi  ovat kasvattajatiimi, päiväkodin johtaja ja konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Lähihoitajan tutkinnon suorittaneilta hakijoilta odotetaan lasten ja nuorten hoidon- ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutustaitoja ja muutosten sietokykyä sekä kykyä sopeutua uusiin työyhteisöihin.

Luemme eduksi: Kokemuksen työskententelystä lapsiryhmässä, jossa on kehityksen ja oppimisen tuen lapsia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2175,63 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö Karlsson Lena

p. 0405528929, lena.karlsson@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-16


Päiväkodin johtaja Sari Eskola 

p. 050 3121817, sari.eskola@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.