Kehity data-analytiikan asiantuntijaksi
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

AnalyticsPro Bootcamp

Unelmoitko sinä uudesta urasta data-analytiikan parissa? Haluaisitko oppia hyödyntämään ja manipuloimaan dataa esimerkiksi päätöksentekoprosessien tueksi, hallita uusia teknologioita ja työkaluja sekä päästä kiinni työtehtäviin, joissa osaajatarve ylittää jatkuvasti pätevien tekijöiden määrän.

Hae nyt Varsinais-Suomen AnalyticsPro Bootcamp -ohjelmaan ja varmista itsellesi valoisa tulevaisuus!

AnalyticsPro Bootcamp on koulutusohjelma, jonka tavoitteena on löytää ja kouluttaa uusia kykyjä data-analytiikan maailmaan. Sen aikana työnhakijoiden ymmärrys ja osaaminen data-analytiikan alasta lisääntyvät asiantuntijakoulutuksen, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla.

Useat Turun alueen yritykset kuten Etsimo, GF Money, Virtasen Moottori ja monet muut tarvitsevat uusia osaajia erilaisiin data-analyysindatan hallintaan ja hyödyntämiseen. Osaajapula onkin muodostunut enenevässä määrin kasvun esteeksi. Bootcamp -ohjelman avulla saat hyvän lähtölaukauksen uudelle alalle!

Data-analytiikan parissa voit löytää itsesi hyvin erilaisista työtehtävistä. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi:

 • Data-analyytikko
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Business-analyytikko
 • BI-asiantuntija/-konsultti
 • Web-analyytikko
 • Ohjelmistoasiantuntija
 • Data-arkkitehti
 • DevOps Engineer
 • Master Data -asiantuntija
 • Lukemattomia muitakin rooleja, sillä data-analyysiosaamista tarvitaan monenlaisissa työtehtävissä, kuten hakukonemarkkinoinnissa, kaupallisten prosessien kehittämisessä ja päätöksenteon tukena.

Koulutusta sekä aloittelijoille ja edistyneille - Aiempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä

Koulutus on suunnattu sekä vasta-alkajille että edistyneemmille analyytikoille, jotka haluavat päivittää osaamistaan. Ohjelmaan voidaan valita 22 osallistujaa ja se kestää 10 työpäivää, eli 4.3.2019– 15.3.2019, minkä ajan opiskelet data-analytiikan eri työkaluja, saat työnhakuvalmennusta rekrytoivan AnalyticsPro -ohjelman yhteistyöyrityksiä silmällä pitäen. Lisäksi pääset tekemään itsenäisesti monipuolisia käytännön harjoituksia ja pääset verkostoitumaan muiden alasta kiinnostuneiden kanssa sekä saat tukea työnhakuun ja oman osaamisesi tunnistamiseen.

Bootcampillä valmiudet yritystyöskentelyyn AnalyticsPro -ohjelmassa

Ohjelman jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus päästä mukaan maaliskuussa alkavaan AnalyticsPro – rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jossa uusia taitoja pääsee soveltamaan ja oppimaan lisää käytännön työtehtävissä. AnalyticsPron kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita - Bootcamp on oiva keino näyttää kehittymiskykyä konkreettisesti ja lunastaa työpaikka itselleen. AnalyticsPro on ollut menestys – viime ohjelman osallistujista uuteen työhön vakituisesti työllistyi 93%. Mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta jo kokemusta, voit löytää itsellesi työpaikan jo Bootcampin aikana! Tavoitteenamme on löytää yhteistyöyritys mahdollisimman monelle Bootcamp -jaksolle valituista henkilöistä.

Lue lisää AnalyticsPro -ohjelman sisällöistä ja työllistymisestä

Hae mahdollisimman pian ja varmista hyvät työllisyysnäkymät

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai mikäli työsuhteesi tai opintosi ovat päättymässä. Bootcamp  järjestetään 4.3.2019– 15.3.2019 välisenä aikana, jolloin se vaatii valituilta kokoaikaista sitoutumista. Ainoastaan työhaastattelu tai sairastuminen on hyväksyttävä syy olla pois lähiopetuspäiviltä ja työsuhteen alkaminen on pätevä syy keskeyttää ohjelma.

Haethan heti, tai viimeistään 25.2.2019, jotta pääset valintaprosesseihin ensimmäisten joukossa mukaan. Haastatteluprosessit käynnistetään ja valintoja tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

 1. Sähköinen hakemus osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/684381?searchPhrase=Saranen&announced=0&sort=1 koulutusnumerolla 684381.
 2. Tämän lisäksi hae ohjelmaan myös täyttämällä sähköinen hakulomake järjestelmässämme tämän linkin kautta: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=279. Tämä lomake toimii käyntikorttinasi yritysten suuntaan, joten annathan motivaatiosi näkyä!

AnalyticsPro Bootcamp -ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.

Kysy lisätietoja: Samuel Leivo, 050 414 3304, samuel.leivo@saranen.fi. Ohjelmasta pidetään myös hakijainfo Turun Virastotalon Auditoriossa 7.2.2019 klo 14.00 osoitteessa: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1225776
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi
 • Lisätietoja antaa: Samuel Leivo, Saranen Consulting, +358 50 4143304, samuel.leivo@saranen.fi