(Poistunut julkaisusta)

Kehittyvä taloushallinnon asiantuntija
Bonalive Biomaterials Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Koulutamme ja rekrytoimme sinut Sarasen DigiTalentPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta tulevaksi asiantuntijaksi https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalentpro/


Etsimme kehittymishaluista taloushallinnon asiantuntijaa

Taloushallinnon asiantuntijan tehtävä on merkittävä osa toimintaamme, joten toivomme että olet jo ehtinyt kerryttää kokemusta monipuolisissa taloushallinnon ja raportoinnin tehtävissä. Käytät päivittäin työssäsi Exceliä, uutta toiminnanohjausjärjestelmäämme (Oracle NetSuite) ja muita järjestelmiä, joten toivottavasti olet innostunut myös IT-osaamisen kehittämisestä. 

Työtehtäviin kuuluu useita päivittäisiä rutiinitehtäviä, mutta sinulla on mahdollisuus päästä tekemään myös vaativampia kehitystehtäviä. Annamme sinulle paljon vastuuta, mikä tuo mukanaan myös vapautta johtaa omaa työtäsi sopivaksi katsomallasi tavalla. Työ vaatii itsenäistä päätöksentekoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää vahvaa englannin kielen taitoa. Työyhteisössämme arvostetaan joustavuutta ja iloista asennetta. Sinulla on mahdollisuus myös toimia esimiehenä yhdelle työntekijälle.

Haluamme että viihdyt meillä ja tarjoamme vauhdikkaan, lämpimän ja asiantuntevan työyhteisön, jonka toimintaa ohjaa yhteinen ajatus paremmasta tulevaisuudesta. Hae mukaan mukavaan joukkoomme, niin me autamme sinua kasvattamaan osaamistasi!
 

Rekrytointiohjelma  – väylä kehittyä asiantuntijana

Viiden kuukauden rekrytointiohjelman tavoitteena on jatkaa työsuhdetta määräaikaisena koulutusjakson päätteeksi (äitiyslomasijaisuuden suunniteltu kesto 10/2021 asti).

Käytännön työn lisäksi koulutusohjelman oheen räätälöidään laadukas koulutuspaketti, jonka sisältöön pääset vaikuttamaan prosessin aikana. Haluamme, että kehityt niissä asioissa, jotka auttavat sinua kasvamaan asiantuntijana ja pääsemään eteenpäin uralla. Pääsetkin vaikuttamaan koulutuspäivien sisältöön myös oman mielenkiintosi mukaan – voit kehittyä esimerkiksi taloushallinnon, projektinhallinnan, esimiestyön, uusien teknologioiden tai vaikka terveysteknologia-alan aihealueissa!
 

Hakemus tulee jättää 9.2. mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy ja ohjelman aloitus tässä tehtävässä on viimeistään 30.3.2020.

Tärkeää! Haku edellyttää kahden hakemuksen täyttöä:
1. Täytä hakemus DigitalentPro-ohjelmaan TE-palveluiden sivuilla osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 690715) 

2. Täytä samalla hakemus Saraselle: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=359 Kerrothan motivaatiostasi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Tämän perusteella kutsumme sinut haastatteluihin.

Mikäli olet jo jättänyt jo hakemuksesi vuoden 2020 DigiTalentPro-ohjelmaan, otamme hakemuksesi huomioon tässä tehtävässä. Voit päivittää hakemusta, jos haluat tuoda kiinnostustasi tarkemmin esiin.

Voidaksesi aloittaa ohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija ja työnhakusi tulee olla voimassa. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus koulutuskorotukseen sekä verottomaan kulukorvaukseen. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa määräaikaisen koulutussopimuksen –  Ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Lisätiedot:
Samuel Leivo, Saranen Consulting, 050 414 3304, samuel.leivo@saranen.fi

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ohjelma toteutetaan osana DIGITALENTPRO -ohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C. -koulutus. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Saranen Consultingin, yrityksen, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta.