(Poistunut julkaisusta)

Kehittyvä sovellusneuvoja
Finago Ecom

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Koulutamme ja rekrytoimme sinut Sarasen DigiTalentPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta tulevaksi asiantuntijaksi https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalentpro/
 

Etsimme kehittymishaluista sovellusneuvojaa 

Finago Ecomin jatkuvan kehittymisen seurauksena tarvitsemme joukkoomme uutta sovellusasiantuntijaa. Jos ihmisten auttaminen saa sinut syttymään, tehokkuus on toinen nimesi ja haluat oppia paljon uutta, saatat olla hyvinkin hakemamme henkilö.

Sovellusneuvojat Ecomilla auttavat asiakkaita ohjelmiston arkisen käytön kanssa. Työpäivät kuluvat erilaisten asiakaskontaktien parissa auttaen asiakkaitamme ohjelmiston käyttöön liittyvien asioiden kanssa. Päivät tuskin toistavat itseään, joten joka päivä opit jotain uutta. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja ammattitaito ovat meille kunnia-asia. Tuletkin olemaan tärkeä linkki varmistamassa hyvää palvelua asiakkaillemme. Lisäksi työhösi tulee kuulumaan proaktiivinen asiakkaidemme kontaktointi. Uskomme, että pystymme ohjelmistollamme auttamaan asiakkaitamme pääsemään omiin tavoitteisiinsa ja haluamme käydä aktiivisia keskusteluja asiakaskuntamme kanssa. 

Me tarjoamme aktiivisen työympäristön, jossa on puitteet kohdillaan. Työkalumme ovat hyvät ja tukevat tavoitteisiin pääsyä. Tuote on kunnossa ja se kehittyy edelleen. Ecom on osa Accountoria, joten pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen paketin, jossa pienellä ja dynaamisella yrityksellä on huomattavan leveä selkänoja. Työsuhde-edutkin ovat meillä kilpailukykyiset. 

Rekrytointiohjelma – väylä kehittyä asiantuntijana

Viiden kuukauden rekrytointiohjelman tavoitteena on jatkaa työsuhdetta koulutusjakson päätteeksi.

Käytännön työn lisäksi koulutusohjelman oheen räätälöidään laadukas koulutuspaketti, jonka sisältöön pääset vaikuttamaan prosessin aikana. Haluamme, että kehityt niissä asioissa, jotka auttavat sinua kasvamaan asiantuntijana ja pääsemään eteenpäin uralla. Pääsetkin vaikuttamaan koulutuspäivien sisältöön myös oman mielenkiintosi mukaan – voit kehittyä esimerkiksi taloushallinnon, ohjelmistotuen, asiakaspalvelun tai projektinhallinnan aihealueissa!
 

Hakemus tulee jättää 10.2. mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tärkeää! Haku edellyttää kahden hakemuksen täyttöä:
1. Täytä hakemus DigitalentPro-ohjelmaan TE-palveluiden sivuilla osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 690715) 
2. Täytä samalla hakemus Saraselle: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=359 Kerrothan motivaatiostasi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Tämän perusteella kutsumme sinut haastatteluihin.
Mikäli olet jo jättänyt jo hakemuksesi vuoden 2020 DigiTalentPro-ohjelmaan, otamme hakemuksesi huomioon tässä tehtävässä. Voit päivittää hakemusta, jos haluat tuoda kiinnostustasi tarkemmin esiin.

Voidaksesi aloittaa ohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija ja työnhakusi tulee olla voimassa. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus koulutuskorotukseen sekä verottomaan kulukorvaukseen. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa määräaikaisen koulutussopimuksen – Ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Lisätiedot:
Samuel Leivo, Saranen Consulting, 050 414 3304, samuel.leivo@saranen.fi

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.
 

Ohjelma toteutetaan osana DIGITALENTPRO -ohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C. -koulutus. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Saranen Consultingin, yrityksen, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta.