(Poistunut julkaisusta)

Kehittyvä markkinoinnin ja taloushallinnon asiantuntija
Precordior

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Liity joukkoomme ja kasva Sarasen DigiTalentPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta tulevaksi asiantuntijaksi https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalentpro/ 

Etsimme tiimiimme markkinoinnista ja taloushallinnosta innostunutta tekijää
Työssämme Precordiorilla toimimme terveysteknologian parissa, ja asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi ovat meille sydämen asia. Jatkuvasti kasvavassa yrityksessä jokainen päivä on erilainen ja teemme töitä monipuolisella otteella. Tiimimme on vauhdikas, innokas sekä täynnä ammattitaitoa. Yrityksemme kieli on englanti ja toimintaympäristössämme pääset kurkistamaan kansainvälisen liiketoiminnan näyttämölle. 

Etsimme joukkoomme rohkeaa ja toimeen tarttuvaa tekijää, joka pitää toimiston langat käsissään. Tehtävä on uusi ja meillä on alustavia ajatuksia tulevasta työnkuvastasi – lopulliset työnkuvat tarkentuvat koulutusohjelman aikana vahvuuksiesi ja tiimin tarpeiden mukaan. Työtehtäväsi tulevat sisältämään ainakin digimarkkinointia sosiaalista mediaa hyödyntäen sekä taloushallinnon tehtäviä, mutta myös erilaisia päivittäisiä rutiinitehtäviä ja lyhyempikestoisia projekteja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mielenkiintoisessa digitalisaatiosta ammentavassa työympäristössä. Toimintaamme ohjaa tavoite ihmisten elämänlaadun parantamisesta. Pääset vaikuttamaan yrityksemme päivittäiseen tekemiseen merkittävällä tavalla. Tulevaisuudessa liiketoimintamme kehittyessä myös roolisi kehittyy toiveidesi ja tarpeidemme mukaan.

Meille tärkeintä on oikea asenteesi ja halu työskennellä kasvavassa yrityksessä, ei jokin tietty aiempi kokemus ja tausta.

Tulet nauttimaan töistä, jos sinua kiinnostaa esimerkiksi: 

  • Sosiaalinen media, digimarkkinointi
  • Taloushallinnon yleiset tehtävät
  • Terveysteknologia, terveydenhuollon digitalisaatio
  • Kansainvälinen liiketoiminta

Kiinnostuitko? Me odotamme hakemustasi avoimin mielin, hae siis pian! 

Rekrytointiohjelma  – väylä työllistyä asiantuntijatehtäviin 
Viiden kuukauden rekrytointiohjelman tavoitteena on jatkaa kanssasi työsuhteeseen koulutusjakson päätteeksi. Toivomme löytävämme henkilön, joka kasvaa yrityksemme mukana.

Käytännön työn lisäksi koulutusohjelman oheen räätälöidään laadukas koulutuspaketti, jonka sisältöön pääset vaikuttamaan prosessin aikana. Haluamme, että kehityt niissä asioissa, jotka auttavat sinua kasvamaan asiantuntijana ja pääsemään eteenpäin uralla. Pääsetkin vaikuttamaan koulutuspäivien sisältöön myös oman mielenkiintosi mukaan – voit kehittyä esimerkiksi digimarkkinoinnin, taloushallinnon, projektinhallinnan, uusien teknologioiden tai vaikka terveysteknologia-alan aihealueissa!

Valinnat tässä tehtävässä jatkoon etenevistä hakijoista tehdään viimeistään 9.11.2020. Hakemus kannattaa siis tehdä heti, niin olet valinnoissa mukana! 
 
Tärkeää! Haku edellyttää kahden hakemuksen täyttöä: 

  1.  Täytä hakemus DigitalentPro-ohjelmaan TE-palveluiden sivuilla osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 690715)  
  2.  Täytä samalla hakemus Saraselle: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=359 Kerrothan motivaatiostasi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Tämän perusteella kutsumme sinut haastatteluihin. 

Mikäli olet jo jättänyt hakemuksesi vuoden 2020 DigiTalentPro-ohjelmaan, otamme hakemuksesi huomioon tässä tehtävässä. Päivitäthän siinä tapauksessa hakemustasi ja tuot kiinnostuksesi kyseiseen tehtävään esiin kohdassa ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

Voidaksesi aloittaa ohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija ja työnhakusi tulee olla voimassa. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus koulutuskorotukseen sekä verottomaan kulukorvaukseen. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa määräaikaisen koulutussopimuksen –  Ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Lisätiedot: 
Laura Ström, Saranen Consulting, 040 5292826, laura.strom@saranen.fi 
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. 

Ohjelma toteutetaan osana DIGITALENTPRO -ohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C. -koulutus. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Saranen Consultingin, yrityksen, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta.