(Poistunut julkaisusta)

Kehittymishaluisia projekti-insinöörejä Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Etsimme nyt asiakkaamme Konecranesin Port Cranes -yksikköön kehittymishaluisia projekti-insinöörejä toimimaan globaalien hankkeiden parissa osana ammattitaitoista tiimiä. Mikäli kiinnostuit, lue alta lisää tehtävästä ja hae heti, sillä etenemme prosessissa nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaisia Projekti-insinöörejä Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Konecranesilla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan projektipäälliköiden avustavana kätenä auttaen vaihtelevien projektien läpiviennissä monipuolisissa tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa toimitusten, budjettien, ja asiakassuhteiden hallinta, raportointi sekä hankkeiden aikataulujen sujuvuuden varmistaminen. Autat projektipäälliköitä myös esimerkiksi talousarvioiden laatimisessa sekä muissa sopimusteknisissä tehtävissä.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta kansainvälisessä työympäristössä alan ammattilaisten opastuksella. Positio tarjoaa myös kehitysmahdollisuuksia pätevälle ja motivoituneelle työntekijälle kasvaa yrityksen sisällä esimerkiksi projektipäällikön rooliin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tekninen diplomi-insinöörin tutkinto sekä intoa kehittyä projektinhallinnan parissa. Emme vaadi tehtävässä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeämpänä pidämme halukkuutta kehittää omaa osaamista, itsevarmaa asennetta sekä joustavuutta. Omaat myös hyvät sosiaaliset taidot sekä kyvyn omaksua uusia ohjelmistoja. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekninen koulutustausta (DI)
* Kiinnostusta ja kehittymishalua projektinhallintaa kohtaan
* Itsevarma ja joustava asenne työhön
* Hyvät sosiaaliset taidot
* Kyky omaksua uusia ohjelmistoja
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Matkustusvalmius (noin 20 pv/vuosi)


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollista keskustella rekrytoitumisesta työsuhteen aikana

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme kestävän kasvun syntyvän vastuullisesta toiminnasta.