(Poistunut julkaisusta)

Kehittymishaluinen tietomallintaja Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
Oletko juuri valmistunut ja työurasi alussa? Kenties olet tehnyt töitä tietomallintamisen parissa, ja kaipaat lisää haasteita? Etsimme nyt kokoaikaista tietomallintajaa rentoon ja yhteisölliseen asiakasyritykseemme Tietoa Finland Oy:lle Helsingin Kamppiin. Mikäli kiinnostuit, lue alta lisää tehtävästä ja hae heti, sillä etenemme prosessissa nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista tietomallintajaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Tietoa Finland Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset tuottamaan rakennusdokumentteja, kuten mittauspiirustuksia ja 3D-tietomalleja. Tyypillisinä työpäivinäsi autat suunnittelijoita mallintamalla mittausaineiston pohjalta visuaalisia kokonaisuuksia suunnittelunlähtötiedoksi. Työssäsi pääset käyttämään ArchiCAD-rakennussimulaattoria sekä AutoCAD-suunnitteluohjelmaa. Aiempi työkokemus tietomallintamisesta ei ole välttämätöntä, sillä projektipäällikö tulee perehdyttämään sinut työtehtävään. Pääset osaksi noin 30-henkistä tiimiä, jossa tulet toimimaan tärkeässä roolissa suunnittelijoiden apuna ja tukena.

Tehtävä on juuri sinua varten, jos omaat innostuneen asenteen ja haluat kehittää itseäsi tietomallintamisen asiantuntijaksi. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen ja uuden oppimiseen työn ohessa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on työtehtävään soveltuva tekninen koulutustausta ja aikaisempaa kokemusta mallintamisen parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää ArchiCADin ja AutoCADin perusteiden hallintaa sekä rakennuspiirustusten ymmärrystä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekninen koulutustausta (esim. suunnitteluassistentti, rakennusinsinööri tai -arkkitehti)
* Perustaidot ArchiCAD- ja AutoCAD-ohjelmista (Revit-ohjelmiston osaaminen katsotaan eduksi)
* Aikaisempaa kokemusta tietomallintamisesta
* Ymmärrystä rakennuspiirustuksista
* Innostunut ja kehityshaluinen asenne


Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus projektiluontoisesta työstä tai inventointimallintamisesta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, mahdollista keskustella rekrytoitumisesta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki, Kamppi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Tietoa Finland Oy on Suomen johtava visualisointi- ja tietomallipalveluja tarjoava yritys, jonka visiona on mullistaa rakennusalan toimintatavat: Näemme tietomallintamisen ja visualisoinnin kiinteänä osana tätä kehitystä yhdessä Lean-periaatteiden ja erilaisten yhteistyökäytäntöjen kanssa. Oletpa sitten räiskyvä vieraisiin pöytiin huutelija tai yksin tietokoneen edessä viihtyvä dataaja, meillä voit hautautua kirjan kanssa sohvan nurkkaan, vaihtaa kuulumiset biljardipöydän ympärillä tai hakata paineet nyrkkeilysäkkiin - rento ja yhteisöllinen ilmapiiri takaavat, että saat olla sellainen kuin olet.