(Poistunut julkaisusta)

Kehittymishaluinen ohjelmistosuunnittelija DooSolutions Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020
Onko C-ohjelmointikieli sinulla hallussa? Oletko kiinnostunut elektroniikasta ja sulautetuista järjestelmistä? Etsimme nyt kokoaikaista ohjelmistosuunnittelijaa Vantaalle. Tehtävä tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja edetä urallasi ohjelmistosuunnittelun parissa tiiviissä ja miellyttävässä työyhteisössä. Kolahtiko? Lue lisää ja hae heti!
KUVAUS
Tämä toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan DooSolutions Oy:lle.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään itsenäisesti elektroniikan laitesuunnittelun parissa omissa asiakaskohtaisissa projekteissasi, muun tiimisi tukemana. Asiakkaat ovat teollisuusalan yrityksiä, ja kehittyessäsi työpäiviisi voi sisältyä asiakaskäyntejä. Projektit ovat hyvin eri mittaisia riippuen asiakkaan toimeksiannosta.

Tehtävä sopii sinulle, jolla riittää kiinnostusta ja intoa tekniikkaa kohtaan, ja olet jo perehtynyt C-ohjelmointiin. Oikeanlaiselle henkilölle tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana.
TYÖNKUVA

* Ohjelmistosuunnittelu
* Toteutukset
* Testaukset
* Dokumentointi
* Asiakasyhteistyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on henkilö, jolla on joko muutama vuosi työkokemusta tai harrastuneisuuden kautta kertynyttä vahvaa osaamista. Koulutustaustaltaan etsimämme henkilö on AMK- tai diplomi-insinööri tehtävään sopivalla opiskelutaustalla. Hallitset C-ohjelmointikielen, ja pystyt työskentelemään sen kanssa itsenäisesti. Sinulta löytyy ymmärrystä ja kiinnostusta sulautettuja järjestelmiä ja elektroniikkaa kohtaan. Olet persoonaltasi omatoiminen ja sinulla on palo oppia uutta ja kehittää itseäsi.

Etsimällämme henkilöllä on


* Sopiva koulutustausta
* Mielellään muutama vuosi työkokemusta tai vahvaa harrastuneisuutta
* C-ohjelmointikieli hallussa
* Ymmärrystä sulautetuista järjestelmistä ja elektroniikasta
* Motivaatiota oppia ja kehittyä
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvä englannin kielen taito


Liitäthän hakemukseesi CV:n lisäksi myös motivaatiokirjeen. Myös omat ohjelmointiprojektit kannattaa mainita CV:ssä.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia Academic Workille. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.
MUUTA TIETOA
DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikkaratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla. Tuotteitamme ovat tekninen suunnittelu, prototyyppien ja piensarjojen toimittaminen sekä testauksiin osallistuminen.