Kehittymishaluinen Jr. Hankepäällikkö pääkaupunkiseudulle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Lehto Group Oyj on suomalainen rakennusalan yritys, joka etsii nyt Junior Hankepäällikköä kasvamaan kohti hankepäällikön roolia pääkaupunkiseudulle. Nopeasti kasvava yritys etsii myynnillisellä asenteella ja loogisella ajattelukyvyllä varustettua talenttia menestymään yhdessä heidän kanssaan. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää, joten hae jo tänään - tässä tehtävässä asenne ratkaisee!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Hankepäällikköä Lehto Groupille!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Lehto Group Oyj.
TYÖNKUVA
Toimenkuvaasi kuuluu osallistuminen rakennushankkeisiin aina tonttineuvotteluista asuntojen hinnoitteluun. Tulet toimimaan yhteistyössä monien sidosryhmien, kuten sijoittajien, viranomaisten, arkkitehtien ja tuotannon kanssa. Tulet osallistumaan moniin neuvotteluihin sekä tarjouskilpailuihin ja asuntojen hinnoitteluun.

Työtehtäviisi kuuluu:


* tonttien etsiminen rakennushankkeita varten
* neuvottelut sijoittajien ja muiden sidosryhmien kanssa
* kaavoitukset yhteistyössä viranomaisten kanssa
* tarjousten tekeminen ja tarjouskilpailuihin osallistuminen
* yhteistyö tuotannon ja arkkitehtien kanssa
* asuntojen hinnoitteluun osallistuminen


Emme oleta, että pystyt tähän kaikkeen heti itsenäisesti ja tuletkin saamaan perehdytyksen sekä koulutuksen tehtäviisi kokeneemman työntekijän opastuksella. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja edetä hankepäälliköksi nopeallakin aikataululla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on soveltuva koulutustausta esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta. Sinulla on kiinnostusta asuntosijoitteluun sekä myynnillinen asenne. Koska työympäristö on kovatahtinen, vaatii työ sitkeyttä, tarmoa sekä lujaa yrittämistä. Lisäksi sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja viestit sujuvasti suomen kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* soveltuva koulutustausta, esim. kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
* myynnillinen ja yrittäjämäinen asenne
* toivomme myös kokemusta B2B -asiakasrajapinnasta
* kiinnostusta asuntosijoitteluun
* hyvät neuvottelu- sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidot
* sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta asuntosijoittamisesta tai olet työskennellyt kiinteistönvälittäjänä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Lehto Group Oyj on suomalainen rakennusalan konserni, joka rakentaa talousohjatusti omistus- ja vuokra-asuntoja kasvu- ja maakuntakeskusten parhaille paikoille noudattamalla modulaarista rakennustapaa. Yrityksen tavoitteena on luoda viihtyisiä asumisympäristöjä, kaunista ja kestävää arkkitehtuuria, haluttavia asumisratkaisuja sekä visuaalisesti mietittyjä asumis- ja sisustuskokonaisuuksia niin asukkaille kuin omistajillekin. Lehto Groupin patentoiman menetelmän ja mallisuojattujen ratkaisujen avulla konserni pystyy tarjoamaan laadukasta rakentamista markkinahintoja edullisemmin. Lehto toimii Suomessa valtakunnallisesti ja on aloittanut liiketoiminnan kehittämisen Ruotsissa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225696
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa