(Poistunut julkaisusta)

Kehittymishaluinen huoltoinsinööri Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Etsimme insinöörin alkua ympäristönmittalaitteiden huolto- ja asennustehtävien sekä back office-tehtävien pariin. Oletko esimerkiksi sähkö-, ympäristötekniikan- tai automaatioinsinööriopiskelija ja haet työtä? Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisissa tehtävissä ja voit kasvaa mittalaitteiden asiantuntijaksi. Lue lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii insinööriopiskelijaa Helsinkiin.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Ekonia Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisissa tehtävissä ympäristönmittalaitteiden parissa. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa radioaktiivisen säteilyn mittalaitteiden asennus- ja huoltotyöt. Lisäksi työskentelet toimistolla erilaisten back office-tehtävien ja raportoinnin sekä dokumentaation parissa. Asennat ja huollat laitteita sekä asiakkaiden luona, että paikan päällä Ekonian Helsingin toimipisteellä. Alussa perehdyt työhön kollegan työparina, minkä jälkeen teet töitä itsenäisesti. Tehtävään kuuluu jonkun verran matkustusta, sillä asiakkaita on ympäri Suomea.

Ekonia Oy on merkittävä toimija radioaktiivisen säteilyn ja ilmanlaadun mittauksen saralla, ja asiakkaita ovat pääosin teollisuusyritykset ja viranomaistahot. Pienessä yrityksessä pääset osallistumaan monipuolisesti sen päivittäiseen toimintaan ja oppimaan paljon uutta.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ennen palkkauspäätöstä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä onnistuminen edellyttää kiinnostusta ja ymmärrystä tekniseen alaan ja tuotteisiin. Olet esimerkiksi sähkö- tai automaatioinsinööriopiskelija, joka haluaa hankkia alan työkokemusta. Toivomme että sinulla on oma-aloitteinen ja aikaansaava työote, ja osaat ratkaista ongelmia itsenäisesti.

Etsimällämme henkilöllä on:


* kiinnostus tekniseen alaan
* soveltuvia alan opintoja (esim. AMK-insinööri)
* oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
* hyvät kommunikaatiotaidot


Katsomme eduksi, jos sinulla työkokemusta sähköasennuksesta tai teknikon
työstä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti
soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 15.4.2019

Työmäärä: 20-37,5h

Kesto: Elokuun 2019 loppuun, jatko mahdollinen

Paikka: Ohrahuhdantie 4, 00680 HELSINKI

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä
velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja
vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten
konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Ekonia Oy tuo maahan viranomaiskäyttöön ja teollisuudelle tarkoitettuja korkealaatuisia ympäristönmittaus- ja laboratoriolaitteita sekä suunnittelee turvallisuuteen liittyviä projekteja. Toimintaamme kuuluu olennaisena osana myymiemme mittalaitteiden ja mittausjärjestelmien huolto- ja varaosapalvelut. Ekonia Oy:n asiantuntijoilla on yli 30 vuoden kokemus ympäristönmittaus- ja laboratoriolaitteiden maahantuonnissa. Laitteita rakentavat päämiehemme takaavat eurooppalaisen tuen meidän ja asiakkaittemme käyttöön.