Kehittymishaluinen ERP-tukihenkilö Eltelille, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Eltel Group IT:n Application Services -tiimi etsii kahta ERP-tukihenkilöä IFS-järjestelmän pariin. Tässä on loistava mahdollisuus kehittyä ERP-järjestelmän todelliseksi osaajaksi arvostetussa ja kansainvälisessä yrityksessä. Kokemusta vastaavista tehtävistä ei vielä tarvitse olla, kunhan asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisuintoa, kiinnostusta IT tehtäviin sekä kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä löytyy. Lue alta lisää ja hae välittömästi, etenemme haussa heti soveltuvien henkilöiden haettua tehtävää!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ERP Supportia Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Eltel Networks Oy:lla.
TYÖNKUVA
Eltel Groupin Application Services -tiimi tukee Eltelin työntekijöitä IFS-järjestelmän (ERP) käytössä. Eltelillä on yli 6000 sisäistä järjestelmän käyttäjää seitsemässä eri maassa. Tässä työssä tuet Eltelin järjestelmän käyttäjiä Suomessa heidän tarpeissaan. Päivittäiset työtehtäväsi sisältävät tiketöintijärjestelmän kautta saapuvien erilaisten palvelupyyntöjen käsittelyä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi virhetilanteiden ratkaisua, käyttäjien tukea heidän kysymyksissään sekä palvelupyyntöjen käsittelyä esimerkiksi dataan tai parametreihin liittyen. Kokemusta vastaavasta työstä ei vielä välttämättä tarvitse olla, vaan muun tiimin tuella sekä itse tekemällä opit roolin.
Työtehtäviisi kuuluu:


* Tiketöintijärjestelmän kautta saapuvien virhetilanteiden ratkaisua, käyttäjien tukea sekä palvelupyyntöjen käsittelyä
* Järjestelmän kehitystä ja testausta tarpeen tullen Eltelin partnereiden sekä muiden tiimin jäsenten kanssa.


Tehtävä sopii sinulle, joka nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä, ongelmanratkaisusta ja opit uusia järjestelmiä nopeasti. Eltel tarjoaa mahdollisuuden kehittyä IFS-järjestelmän osaajaksi tunnetussa ja kansainvälisessä yrityksessä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme ymmärtää hyvin toiminnanohjausjärjestelmän toimintalogiikan ja/tai on käyttänyt toiminnanohjausjärjestelmää työssään joko taloushallinnon, HR:n tai työtilausprosessien parissa (myös muu tilaus-toimitus prosessin kokemus on eduksi). Nautit työstä asiakasrajapinnassa ja IFS:n syväosaamisen opettelu innostaa sinua. Nautit ongelmanratkaisua vaativista työtehtävistä ja kuvailet itseäsi loogisesti etenevänä työntekijänä. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, ja nautit tarkkuutta vaativista tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kokemusta jonkin toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä
* Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot
* Kyky oppia uusia IT-järjestelmiä nopeasti
* Oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, osa-aikaisuus tarvittaessa neuvoteltavissa

Kesto: 31.12.2019 saakka, jatko mahdollinen

Paikka: Laturinkuja, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241562
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo