Kehittävä koodinkeittäjä
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Rekrytoimme Tampereelle kehittävää koodinkeittäjää.

Joskus on helpompi kertoa mitä firma ei ole kuin mitä se ei ole. Cinia ei ole autotallinyrkkipaja eikä byrokratiapumppu. Sen sijaan meillä on sopiva vauhti tehdä projekteja ja työn ja vapaa-ajan tasapaino kunnossa. Kurkista lisänäkymää Cinialla koodaamiseen täältä.
Työkavereina on leppoisa kokoelma kehittäjäkollegoita ja lähimmät työtoverit valikoituvat työn alla olevien projektien mukaan. Tilanteen vaatiessa myös asiakkaalla työskentely on mahdollista.
Olennaista kehittävän koodinkeittäjän roolissa on valita ratkaisuja, jotka ovat asiakkaalle pitkällä tähtäimellä hyödyllisiä, Cinialle järkeviä toteuttaa ja kollegoille tuskattomia ylläpitää.
Jotta harkitut ratkaisut ovat mahdollisia, työkokemusta on hyvä olla erityisesti Reactin, Springin, Angularin ja kumppaneiden parista. Jos mielenkiintoa ja motivaatiota piisaa, tuoteomistajuutta on mahdollista myös liittää rooliin.

Hakeminen

Syntyikö kiinnostusta tehtävään? Hienoa - haluamme kuulla Sinusta! Jos ennen hakemuksen jättämistä nousee jotain pohdintoja esille, ole yhteydessä Tampereen tiimipäällikköön Raine Niemiseen: 050 576 1447 (raine.nieminen@cinia.fi).
Jos Sinua kiinnostaa kuulla Ciniasta työnantajana yleisesti tai pohdit, oletko keitellyt koodia riittävästi siirtyäksesi kehittävämpään rooliin – rekrytoija Saku mielellään sparraa hakijoiden kanssa: 044 3111 775 (saku.tihverainen@cinia.fi).

Hae vastaamalla CV:n liittämisen ohessa lyhyesti kysymykseen "mikä teknologia tai toteutustapa ansaitsisi olla laajasti käytössä 2019 softatoteutuksissa"?. Hakuaikaa on 30.11. saakka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1198217
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere