Kehittämisylilääkäri
Työelämäpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Onko sinulla intoa ja näkemystä työterveyspalveluiden kehittämiseen? Tule KEHITTÄMISYLILÄÄKÄRIKSI Mehiläisen Työelämäpalveluihin. Tehtävässä pääset suoraan palvelukehityksen ytimeen ja saat mahdollisuuden osallistua näköalapaikalta johtavan, dynaamisen ja kasvavan terveydenhuollon yrityksen toimintaan ja alan kehittämiseen.

Kehittämisylilääkäri on keskeisessä roolissa Mehiläisen Työelämäpalveluiden palvelukehityksessä ja vastaa sovittujen palveluiden kehittämisestä ja jatkuvasta uudistamisesta, osallistuu digi- ja muihin kehitysprojekteihin ja tukee johtavan työterveyslääkärin kanssa yksiköitä ja ammattilaisiamme asiakkuuksiin, työterveyspalveluihin ja työlääketieteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tehtävä ei sisällä esimiestyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoa ja asiakaslähtöistä toimintaotetta.
- Erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia menestyksekkäästi sekä asiakkaiden että ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.
- Hyviä viestintä-, IT- ja projektihallintataitoja sekä organisointikykyä.
- Halua toimia uudistushenkisessä, nopeatempoisessa ympäristössä useiden samanaikaisten projektien parissa sekä ymmärrystä liiketoiminnan perusperiaatteista.
- Mahdollisuutta työskennellä Helsingissä pääosan viikosta.
- Kokemuksesta projektityöstä tai kehittämis-, johtamis- tai esimiestehtävistä on etua.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan Työelämäpalveluiden palvelukehitystiimissä Helsingin Töölössä sekä mahdollisuuden yritysasiakastyöhön ja oman osaamisen kehittämiseen. Avuksesi ja työkaveriksi saat joukon työterveyden, lääketieteen, asiakkuuksien ja myynnin sekä digikehityksen parhaita osaajia ja toivomasi työkalut.

Tehtävä on kokoaikainen. Osan tehtävistä voi tehdä etätyönä, myös muualla Suomessa. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä kevään 2020 aikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 10.4.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Työelämäpalveluiden kehitysjohtaja (Johtava työterveyslääkäri 1.5.2020) Annika Jalli p. 050 537 8827 perjantaina 13.3. klo 13-16, tiistaina 17.3 klo 10-12 ja perjantaina 20.3 klo 9-11. Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä tai annika.jalli@mehilainen.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot