(Poistunut julkaisusta)

Kehittämisylilääkäri
HYKSin Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Haemme nyt jatkuvasti kehittyvään ja kasvavaan toimintaamme kokenutta

Kehittämisylilääkäriä

Tehtävässä kehität HYKSin Oy:n uusia palvelukokonaisuuksia ja vastaat toiminnan laadukkuudesta. Raportoit johtavalle ylilääkärille, ja toimit tarpeen mukaan hänen sijaisenaan.

Tunnet hyvin HUS:in ja yksityisen sektorin palvelutoiminnan, ja niihin liittyvät sidosryhmät ja verkostot. Olet innokas oppimaan uutta, ja kiinnostunut myös terveysalan liiketoiminnasta.

Päätehtäviäsi ovat HYKSin Oy:n uuden palvelutoiminnan kehittäminen sekä osaavan henkilöstön ja korkean laadun varmistaminen. Vaikka olet taitava tiimipelaaja ja vahva vuorovaikuttaja, on työotteesi myös itsenäinen ja rohkeasti uudistava.

Omaat vahvan kyvyn kommunikoida sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kieli on eduksi.

Sinulla on soveltuva erikoislääkäritausta (esim. anestesia tai kirurgia), näyttöä tieteellisestä ajattelutavasta, ja sinulla on kokemusta sekä HUS:sta että yksityiseltä sektorilta. Arvostamme lisäksi hallinnollista kokemusta ja mahdollista johtamiskoulutusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän, mahdollisuuden kehittää ja laajentaa ammattitaitoasi sekä kilpailukykyisen kompensaation ja edut. Tehtävä voidaan täyttää myös osa-aikaisesti, jolloin tehtävän työaika voi olla 50–100%.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.3. klo 9–10 MPS-konsultti Sari Salojärvi, puh. 041 466 6064 ja 13.3. klo 12–13 Johtava ylilääkäri Hanna Tuominen, puh. 010 328 1908. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 16.3.2018.