(Poistunut julkaisusta)

Kehittämissuunnittelija/palvelumuotoilija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme Stadin Soten Hankintapalveluihin toimeen tarttuvaa tiimikaveria Ratkaisupalvelut yksikköön, joka tukee sosiaali- ja terveystoimialaa vaikuttavien palveluiden järjestämisessä.

Tiimi koostuu hankinta-, liiketoiminta ja muotoiluosaajista. Käytännössä analysoimme omaa toimintaamme sekä markkinoita ihmiskeskeisyyttä unohtamatta. Etsimme parhaita palveluiden järjestämisen käytänteitä ja uusia ratkaisuja niin kaupungille kuin kuntalaisille. Teemme yhteistyötä muun hallinnon ja toimialan palvelukokonaisuuksien kanssa.

Keskeiset työtehtäväsi:
- suunnitella ja toteuttaa yhteiskehitysprojekteja toimialan palveluista
- asiakaskokemustutkimukset (esim. haastattelut, kyselyt, luotaintutkimukset)
- tulosten raportointi ja raportoinnin kehittäminen yhdessä tiimin kanssa
- toimialan hankintojen vaikuttavuuden ja tuottajaohjauksen kehitys muotoilun keinoin
- päättyneiden projektien seuranta ja niistä oppiminen.

Tarjoamme näköalapaikan Suomen suurimpaan sote organisaatioon, vaihtelevat ja mielenkiintoiset projektit sekä innostuneen tiimin tuen. Jos kiinnostuit odotamme innolla hakemustasi. Liitä mukaan mahdollinen portfoliosi.
Haastattelut järjestetään viikoilla 5 ja 6.

Kelpoisuusehto:
Soveltuva korkeakoulu- tai ylempi korkeakoulututkinto. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti alaa opiskelevalla loppuvaiheen opiskelijalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme: käytännön kokemusta asiakastutkimuksesta ja fasilitoinnista sekä kokemusta muotoiluprosessin käyttämisestä ja projektikoordinaatiosta.

Luemme eduksi: muotoilukokemuksen suurorganisaatioympäristössä ja kiinnostuksen julkisen sektorin kehitystehtäviin sekä kokemuksen business designista, legal designista ja/tai kykyvyn datan visualisointiin.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ostopalavelupäällikkö ja palvelumuotoilija Henriika Lindroos 15.1 klo 10-11 ja 23.1 klo 10-11 040 186 1874, henriika.lindroos@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi