Kehittämissuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut kehittämisestä ja esihenkilötehtävästä?

Helsingin kaupingin sosiaali- ja terveystoimen keskitetyissä toimistopalveluissa on avoinna tehtävä, jossa voit yhdistää nämä molemmat. Haemme kehittämissuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen 11.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on uusi. Kyseessä on uusintahaku. Kaikki edellisessä haussa mukana olleet huomioidaan myös tässä haussa.

Kehittämissuunnittelijana tehtäviisi sisältyy erilaisia Toimistopalvelut-yksikölle tehtäviä projekteja ja selvityksiä, asioiden organisoimista, koulutusten suunnittelua ja järjestämistä sekä toimimista johdon assistenttien ja projektiassistenttien esihenkilönä. Keskitetyt toimistopalvelut on yksikkö, jossa työskentelee noin 220 työntekijää antaen palvelua sosiaali- ja terveystoimen muille yksiköille. Ensi vuonna ajankohtaisia asioita ovat mm. Apottiin valmistautuminen, uuden työntekijän perehdytyksen sekä sisäisen koulutuksen kehittäminen.

Kehittämissuunnittelijan tehtävässä tarvitaan laajojen kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, erinomaista paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Jos sinulla on nämä ominaisuudet, saatat olla etsimämme työntekijä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Hakemuksesi voit jättää osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:

Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, organisointitaitoja, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustataitoja.

Luemme eduksi:

Kokemuksen asianhallintajärjestelmän käytöstä (esim. Ahjo, Dynasty), aikaisemmasta esihenkilönä toimimisesta, sihteeri- ja assistenttityön sekä Helsingin kaupungin organisaation tuntemisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

toimistopalvelupäällikkö Sari Oikarinen, p. 09 310 344 38 pe 20.11. klo 12-14, ma 23.11. klo 9-11 ja ke 25.11. klo 9-11.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401252
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki