Kehittämissuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden sotea! Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin.

Tehtävä sisältää sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen ja uudistamiseen liittyviä asiantuntija- ja valmistelutehtäviä. Teemme yhteistä työtä asiakaspalveluja tuottavien yksiköiden ja hallinnon muiden palvelujen kanssa. Helsingin kaupunki on mukana sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hankkeessa, jossa parhaillaan valmistelemme väestölle annettavien palvelujen tuottamista entistä sujuvammin ja monipuolisemmin. Tavoitteenamme on luoda moniammatillisia hoito- ja palveluketjuja ja löytää uudenlaisia tapoja vastata asukkaiden palvelutarpeisiin. Erityisesti panostamme sähköisten palvelujen kehittämiseen.

Kehittämissuunnittelijan tehtävässä tuet palvelujen kehittämistä erityisesti ikääntyvän väestön palvelujen näkökulmasta. Tehtävänäsi on antaa suunnittelu- ja kehittämisryhmissä sihteeri- ja asiantuntijatukea ja olla järjestämässä verkostotilaisuuksia ja työpajoja. Tiedon tuottaminen, analysointi ja raportointi kuuluvat myös tehtäviisi.

Kehittämissuunnittelijan tehtävä sijoittuu Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan hallintoon, kehittämisen tuen yksikköön. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä 20 työntekijää.

Toimitilamme sijaitsevat Kallion virastotalossa, Toisella linjalla. Keskeisen sijainnin lisäksi käytössäsi ovat Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin työsuhde-edut sekä mukavien työkavereiden tuki.

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä


Edellytämme sinulta:
- kykyä toimia sekä itsenäisesti että työryhmissä
- sujuvaa viestintää, hallitset kirjallisen ja suullisen ilmaisun
- tavoitteellista ja aikaansaavaa työskentelyotetta
- tietoteknisiä perusvalmiuksia

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hallintoylihoitaja Marketta Kupiainen p. 09 310 42348

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385879
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki