(Poistunut julkaisusta)

Kehittämissuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme kehittämissuunnittelijaa asiantuntijatehtävään Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan asiakasmaksut-yksikköön.

Tehtävänäsi on vastata asiakasmaksuihin liittyvistä pysyväisohjeista. Työhösi kuuluu myös lakimuutosten seuraaminen ja asiakasmaksuihin liittyvien muutosten päätösvalmistelu ja tiedottaminen. Työ sisältää myös lausuntojen ja asiakasvastausten valmistelua. Lisäksi osallistut asiakasmaksuihin liittyvien prosessien kehittämiseen ja työstämiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä organisaation sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Lähimpään työyhteisöösi kuuluvat asiakasmaksupäällikkö, asiakaspalveluvastaavat ja taloussihteerit.

Työ on sisällöltään osittain aikataulusidonnaista ja edellyttää oma-aloitteista ja vastuullista työotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, asiakaspalveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Ylempi korkeakoulututkinto

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, ruotsinkielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


Helsingin kaupungin organisaatiotuntemuksen sekä sosiaali- ja terveystoimialan palveluiden tuntemuksen.

Ahjo- järjestelmän käyttötaidot

Ruotsin kielentaidon.