(Poistunut julkaisusta)

Kehittämissuunnittelija
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

HKL:n toiminnanohjausyksikkö vastaa HKL:n strategiaprosessista, laatu- ja vastuullisuustyön koordinoinnista sekä uusien palveluiden kehityksestä. Yhdistämme yksikkötasolla tapahtuvat palvelutuotannot saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Haemme energiseen ja innostavaan tiimiimme

KEHITTÄMISSUUNNITTELIJAA

Kehittämissuunnittelijana vastaat HKL:n sertifioidun toimintajärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä sisäisen auditointiprosessin koordinoinnista. Osallistut myös tuotantoprosessien ja mittareiden ohjaukseen ja kehittämiseen. Lisäksi olet mukana monipuolisten kehittämishankkeiden ja projektien valmistelemisessa, toteutuksessa ja seurannassa. Vastuullisuusasiat ovat osa toimenkuvaasi: tuet energia- ja elinkaaritehokkuuden sekä rakennuttamisen ja hankintojen vastuullisuusnäkökohtien huomioimista toiminnassamme. Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä HKL:n eri yksiköiden, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mielellään kaupalliselta tai tekniseltä alalta sekä aikaisempaa kokemusta strategisen johtamisen ja toimintajärjestelmän kehittämisestä sekä vastuullisuuden johtamisesta. Sinä ymmärrät syy-seuraussuhteet, hallitset laajoja kokonaisuuksia. Tehtävässä menestyminen edellyttää ratkaisukesteistä työotetta, analyyttisyyttä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, luovaa ajattelua sekä halua oppia ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset tehtävät yhteiskunnallisesti merkityksellisellä ja voimakkaasti kehittyvällä joukkoliikennetoimialalla, kehitysmyönteisen ja ennakkoluulottoman tiimin, hyvät mahdollisuudet kehittyä asiantuntijana johtamisen kehittämisen tehtävissä sekä Helsingin kaupungin henkilöstölleen tarjoamat hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 27.5.2019 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-45-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.

Lisätietoa voit kysyä laatu- ja ympäristöpäällikkö Maija Sarpolta, p.040 8684223 14.5. klo 13.00-14.00, 20.5. klo 9.00-10.00 ja 24.5. klo 9.00-10.00.

HKL - Kaupungin paras liike

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.