(Poistunut julkaisusta)

KEHITTÄMISPALVELUIDEN PÄÄLLIKKÖ
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haemme monialaiseen taide- ja tiedeyhteisöömme Sinua tukemaan yliopiston johtoa ja akatemioita sekä vastaamaan kehittämispalveluista.

Kehittämispalveluiden päällikkönä olet varmistamassa yliopiston menestystä tulevaisuudessa ja tukemassa yliopiston johtoa. Vastaat yliopiston strategisen kehittämisen ja suunnittelun tuesta sekä toiminnanohjausprosessin kehittämisestä ja toteuttamisesta. Myös laatu- ja johtamisjärjestelmien kehittäminen kuuluu tehtäviisi. Johdat kehittämispalveluiden vastuualuetta, johon kuuluvat myös yliopiston laadunhallinta, johtamisen tietopalvelut ja raportointi sekä asiakirjahallinto. Koordinoit tiimiä, joka koostuu kolmen akatemian suunnittelupäälliköistä sekä yliopiston yhteisten palveluiden asiantuntijoista.

 

Odotamme sinulta

  • kykyä kokonaisvaltaiseen ja näkemykselliseen strategiseen ajatteluun sekä laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen ja analysointiin

  • näyttöä ja kokemusta johtamisesta ja esimiestyöstä

  • kykyä muutoksen johtamiseen muuttuvassa toimintaympäristössä

  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

  • yliopiston toiminnan ja toimintakentän ymmärrystä

  • vähintään ylempää korkeakoulututkintoa; tohtorin tutkinto katsotaan eduksi

  • hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa

 

Miksi meille?

 

Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen, koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme monipuolisten tehtävien lisäksi moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Meillä on joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolinen yliopiston omien taide- ja kulttuuritapahtumien valikoima.

 

Toivottavasti innostut tehtävästä ja lähetät hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.4.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-13876.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Kirpi Niemenmaa: kirpi.niemenmaa@mercuriurval.com, puh. 040 512 0257.